Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved GMS Legekontoret
Anbefales
Lege: Hallvard Emorsten SkrevetEndelig en lege som jeg stoler på.Er engasjert og lytter.Jeg har vært hos mange forskjellige leger og Emorsten er eneste legen som har ringt meg å pratet.
Han er en av de som jeg kan takke for livet etter oppdagelse av kreft.
Lite interessert
Lege: Saima Ashraf SkrevetSaima tok problemet på alvor og var hjelpsom og lyttet. Jeg skulle gjerne beholdt henne som fastlege, men har byttet grunnet hennes vikar.
Hennes vikar Ane Urdal Bolstad er rake motsetningen. Det merkes godt at Ane er nyutdannet og uerfaren. Hun er lite interessert i pasienten, og kommer verken med forslag til medisinering eller hvordan bli kvitt problemet. Får rett og slett ikke noe ut av legebesøket.
Har byttet fastlege en del grunnet flytting men aldri opplevd lignende. Håper at hun ikke ansettes der igjen etter vikariatet.
Fantastisk lege
Lege: Maria Vøyvik SkrevetMaria er den beste legen jeg har hatt. Hun lager alltid tid til meg, og er flink til å lytte til problemene mine. Hun gir seg ikke før hun kommer til bunns med en sykdom, noe jeg har satt veldig pris på.
Likegyldig.
Lege: Saima Ashraf SkrevetHun henviser til feil spesialist/ sted. Skjærer uten å kommentere blodfortynnende, jeg trappet ned selv.
Har ikke tillit til henne.
Oppriktig interessert i pasienten
Lege: Saima Ashraf SkrevetDyktig faglig og i tillegg oppriktig interessert og engasjert i meg som pasient. Tar seg god tid.
Veldig fornøyd med henne som fastlege etter å ha byttet flere ganger på grunn av tidligere uengasjerte fastleger!