Heimdal Medisinske Senter

Ringvålvegen 5 7080 Heimdal

Siste vurderinger av behandlere ved Heimdal Medisinske Senter

Faglig sterk og forståelsesfull

Lege: Frode Edvardsen Skrevet

Frode er kunnskapsrik og omtenksom på samme tid. Alltid forståelsesfull og hjelpsom. Forklarer svært godt og forståelig.

Dyktig og hyggelig lege

Lege: Claudio Antonio Galdames Barrera Skrevet

Claudio oppleves som en meget kunnskapsrik og grundig lege som tar meg som pasient på alvor. Han er alltid hyggelig og setter av nok tid til meg.

Fantastisk!

Lege: Linn Kristin Holøymoen Dahlberg Skrevet

Denne dama er rett å slett helt fantastisk.
Hun lytter til deg, har forståelse for dine problemer.
Omtenksom og hyggelig.

Virker uerfaren og ikke spesielt flink til å få med seg det du sier

Lege: Claudio Antonio Galdames Barrera Skrevet

Han virker grei og lyttende men får ikke med seg det du sier. Han får aldri med seg alt på en konsultasjon så må ofte bestille en time til for å enten rydde opp etter forrige eller for å prøve å finne ut hva som feiler deg. Det er dyrt og tungvindt å gå til denne legen. Dyrt i kroner, tid og helse. Han er rett og slett ung og uerfaren, men opptrer for mye som en allviter, dårlig kombinasjon i en allmennlege. Han er vikar for fastlegen og jeg kommer aldri frivillig til å bli hans pasient, en lege som ikke lytter eller tar pasienten på alvor vil aldri bli en god lege. Råd; hør etter hva som blir sagt, ta det på alvor og ikke vær så opptatt av at du selv kommer deg ut av konsultasjonen fortest mulig. Les journalen og igjen hør hva som sies til deg. Snakk med pasienten og ikke til!

Travel

Lege: Frode Edvardsen Skrevet

Edvardsen viser grei empati, men jeg føler meg også ofte avvist. Det virker som han har hastverk med å få meg ut. Han har heller ikke oversikt over medisiner som er forskrevet av St. Olavs, selv om de har gitt ham ansvaret for reseptfornyelse. Det er også vanskelig å få direkte kontakt med ham.