Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Edda Legesenter DA
Trygg og god
Lege: Wenche Haugen SkrevetJeg har hatt Wenche som fastlege i omtrent 5 år, og er så utrolig fornøyd med henne. Nå har jeg dessverre flyttet fra byen, og må derfor bytte fastlege, og det er noe jeg er veldig lei meg for.
Wenche tar seg tid til å lytte til mine store og små problemer, og hun forsøker å finne den løsningen som er den beste for meg. Jeg føler meg ivaretatt og trygg, og har kunnet spørre og snakke om alt.
Jeg anbefaler virkelig Wenche på det varmeste.
Vår familielege
Lege: Wenche Haugen SkrevetDen beste legen som ser deg når du er der. Føler at hun tar seg til og tar deg alltid på alvor. Hun er lege for hele vår familie og vi vil aldri bytte. Kunnskapsrik og løsningsorientert
Bra!
Lege: Jørgen Alexander Urnes SkrevetEn trivelig lege som tar deg på alvor. Hjelper deg på beste vis og følger deg opp. Lett å komme i kontakt med. Føler meg trygg.
God opplevelse og ordentlig lege
Lege: Wenche Haugen SkrevetHar Ingvild som lege egentlig, men Wenche var vikar for hun. Hadde videokonsultasjon, og Wenche virket veldig grei, lyttet og stilte spørsmål. God opplevelse og virker som en ordentlig lege som tar sine pasienter på alvor. Lett å få kontakt med legekontoret også.
Den beste legen!
Lege: Marit Rye SkrevetHar hatt Marit som fastlege i over 10 år, og ville aldri ha byttet henne ut! Hun tar meg seriøst, er medfølende, men tøff og ærlig. Hun virker genuint interessert i at jeg skal ha det bra, og vi finner alltid en løsning. Denne dama har hjulpet meg gjennom noen svært tøffe perioder, og har kjempet hardt for min sak. Har rett og slett blitt veldig glad i henne! Anbefales på det sterkeste!