Wenche Haugen
Grundig og tilgjengelig fastlege, som gir deg god oppfølgning og trygghet. Hun er kunnskapsrik og inkluderer deg i det hun gjør. Jeg opplever Wenche som tilstedeværende, men effektiv når det kommer til tidsbruk. Her blir du godt ivaretatt som pasient!
Wenche er tilstedeværende og tar deg på alvor. Selv i veldig hektiske perioder opplever jeg at hun bruker tid til å lytte og svare på eventuelle spørsmål. Jeg er skikkelig fornøyd med Wenche, og kan anbefale henne på det sterkeste. Trondheims beste lege! Hadde ikke byttet lege hadde det ikke vært for at jeg skulle flytte.
Kan være 2 uker til en måneds ventetid på time, med mindre det er akutt. Til tross for dette har jeg ikke vurdert en annen lege i Trondheim.
Wenche Haugen er en dypt empatisk, analytisk og veldig grundig lege. Bare gode erfaringer. Ser hele personen, følger opp og holder tråden over tid. Føler meg svært godt ivaretatt hos henne
Har berre hatt gode opplevingar etter legetime her. Det kan vere lang ventetid for orginær time, men ho tek seg god tid når ein først er der og spør alltid om det er noko meir ein treng hjelp til eller lurer på.
Wenche finn gode løysingar på dei problema ein har og prøver å få gjort så mykje som mogleg på den korte tida ein har til rådighet utan at ein kjenner at det blir feil. Må byte fastlege på grunn av flytting. Håpar å finne nokon som passar like godt.
Vår familielege over mange år. Hun har alltid stilt opp. Da vår familie opplevde et traume i høst, viste det seg igjen hvor fantastisk hun er som lege. Hun ringte og følgte oss opp alle sammen jevnlig. Hun ser deg i møte med henne. Hun får deg til å føle deg viktig og hun tar deg på alvor.