Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Edda Legesenter DA
Suveren!
Lege: Jørgen Alexander Urnes SkrevetJørgen Urnes er den beste legen jeg har hatt, han tar tak i ting på en måte som gjør at man stoler på han. Forklarer og drøfter slik at man selv skjønner hva det er snakk om. Han har gjort mer for meg på 3 timer, enn min forrige lege gjorde på 1 år. Jeg er super fornøyd. Det er noe lang ventetid både på time, og å komme inn. Det gjør meg ingenting når jeg får den oppfølgingen man får. Suveren lege. Anbefales!
Fantastisk lege
Lege: Wenche Haugen SkrevetWenche er en veldig god lege. Hun lytter, tar gode vurderinger og jeg stoler på henne. Det som er veldig synd er at det ALLTID er store forsinkelser hos henne. Har til gode å komme inn tidligere enn 30 minutter ETTER opprinnelig time.
Hyggelig og seriøs
Lege: Jørgen Alexander Urnes SkrevetSelv om det tar lang tid å vente så får man noe ut av legetimene med ham. Han er flink til å lytte, han tar deg på alvor, han bruker god tid og vet hva han holder på med.
Useriøs
Lege: Nick Faradonbeh SkrevetNesten så jeg ikke tror skryten jeg leser her. Var ny i byen en tid tilbake ,og trengte en fastlege, Nick var eneste som hadde ledig plass i nærheten av der jeg hadde fått jobb så jeg bestilte hos han og tenkte dette gikk bra. Ble møtt av et fiskepuddinghåndtrykk, han møtte ikke blikket mitt en eneste gang, satt bare og himlet med øynene. Jeg ba om en henvisning til røntgen pga store ryggproblemer. Da skotter han såvidt opp på meg, (møtte fortsatt ikke blikket mitt) og sa følgende ordrett: Sånn går det når du har tunge pupper. Jeg måtte krangle meg til henvisning, det ville han ikke gi siden mine bryster tydeligvis var abnormalt tunge... Jeg har forøvrig helt normal størrelse.Jeg ble spurt av en dame som jobbet der da jeg skulle gå om jeg hadde vært hos Nick, ja sa jeg. Gikk det greit spurte hun. Tolker spørsmålet som at hun fisket litt etter info, og muligens en grunn til det. Jeg kan ikke anbefale denne legen til noen som helst. Særdeles uproft .
Fantastisk lege
Lege: Wenche Haugen SkrevetSom fastlege både for meg selv og min datter har hun fulgt oss meget godt opp hele tiden. Føler meg godt ivaretatt, og er trygg på hennes faglige vurderinger.