Edda Legesenter DA

Olav Trygvasons gate 35 7011 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Edda Legesenter DA

Behagelig og dyktig

Lege: Wenche Haugen Skrevet

Jeg har bare godt å si om Wenche som jeg er så heldig å ha fått som fastlege. Hun er vennlig og kunnskapsrik.

Helt grei

Lege: Marit Rye Skrevet

Har fra denne siden hørt mye bra om Marit, og gledet meg til å ha henne som lege, men ble rett og slett ganske skuffet. Måtte vente lenge for å komme inn, (selv om dette så ut til å være en veldig rolig dag) og det var bare så vidt jeg fikk et hei fra legen. Da jeg var der følte jeg meg "i veien" og at jeg tok opp tid.
Imidlertid var hun rask med å foreslå en løsning, så det er bra!

Utrolig dyktig lege!

Lege: Wenche Haugen Skrevet

Wenche er en fantastisk god lege. Hun er grundig. God til å lytte. Hun tar seg alltid god tid til pasienten. Jeg føler meg alltid trygg på hennes avgjørelser.

Lege som står på sitt

Lege: Nick Faradonbeh Skrevet

Jeg har vært klient hos Nick i 3 års tid. I starten var han veldig hjelpsom. Han så på flere aspekter av sympotomene mine og gjorde konkrete tiltak. Etterhvert virkte det som timene ble kortere og kortere. Selvom han viste at jeg slet psykisk og gikk på medisiner ville han ikke hennvise meg til psykolog. Fordi han ikke ville at jeg skulle bli pyskolog klient. Andre gang jeg ønsket hennvisning til lunge lege fordi jeg hadde vist tegn til astma, mente han jeg burde trene. Jeg tok kontakt med en annen fastlege som mente jeg hadde trenings indusert astma. Det er noe av det som Nick kan bli bedre på. Høre på pasienten og ikke være sta på sitt.

Profesjonell, dyktig og morsom.

Lege: Nick Faradonbeh Skrevet

Nick er en svært dyktig, profesjonell og morsom lege. Jeg har full tillit til ham og kan anbefale ham på det sterkeste. Jeg opplever en lege som ser meg, tar meg på alvor, gir gode råd og som tydelig vil det beste for meg, samtidig som at han er morsom! Han snakker rett fra levra, men er alltid omsorgsfull og lett å snakke med. Jeg er kjempefornøyd med å ha ham som fastlege. En skikkelig bra fyr!