Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Edda Legesenter DA
Den beste legen man kan få!
Lege: Wenche Haugen SkrevetEn lege som tar deg imot med ett smil hver gang. Som setter seg godt tilbake og lytter på deg. Tar deg seriøst og de plagene man har. Hun fant en plage hos meg som har endret livskvaliteten min betraktelig og som andre leger i over 18 år rett og slett har oversett enda det var en alvorlig plage. Har lyst og sende blomster til henne for hvert besøk og kan med hånda på hjerte si det er den beste legen noensinne! Kan også skjønne hvorfor hun er en så populær lege.
Veldig god lege!
Lege: Wenche Haugen SkrevetHadde min første time hos Wenche i dag, og ble veldig positivt overrasket. Hun tok seg god til å snakke og spørre. Har tidligere vært vant med fastleger som ikke har tid til å lytte, men som helst vil ha deg ut av kontoret raskt. Alt i alt, en super lege som tar seg god tid til pasienten. Kan anbefale Wenche på det varmeste.
Grundig, ærlig og hyggelig
Lege: Nick Faradonbeh SkrevetJeg har hatt Nick som lege i rundt 5 år. Har så godt som bare positive ting å si. Han er alltid godt informert i starten av timen, tar seg tid til å lytte og er svært hyggelig. Mitt inntrykk er at han setter seg godt inn i problemene i stedet for å bare skrive ut resepter i hytt og vær. Ærlig og rett på sak. Forteller deg muligens ikke det du vil høre, men det du burde høre.
Han oppdaget forresten også et helseproblem hos meg i løpet av første time som min forrige fastlege ikke hadde sagt noe om eller fulgt opp. Ellers flink til å påpeke når det er på tide med regelmessige undersøkelser.
Omsorgsfull og dyktig
Lege: Wenche Haugen SkrevetJeg har hatt Wenche som fastlege de siste fire årene, og vært hos henne med både sykdom, psykiske vansker og under graviditet. Uansett hva grunnen til legebesøket har vært, har Wenche tatt seg tid til å lytte skikkelig, stille gode oppfølgingsspørsmål og hjelpe meg med å finne helt riktig behandling.
Hun er faglig solid uten å være bastant, og jeg har følt at jeg blir tatt på alvor som pasient. Dessuten virker hun som om hun har en ekte omsorg for hver pasient - jeg har aldri følt meg som "en på samlebåndet når jeg har hatt time", selv når det har vært forsinkelser og stress.
Er imidlertid middels fornøyd med dem som sitter i resepsjonen/telefonen og dem som tar prøver - de er ofte stresset og kan virke litt nedlatende.
Jeg beholder Wenche så lenge jeg kan!
Flink, men hører ikke på ønsker
Lege: Nick Faradonbeh SkrevetNick Faradonbeh har funnet ut hva som har plaga meg i 5 år (noe 5 andre leger ikke har funnet ut), men han ga ikke noen annen løsning på problemet enn at jeg burde la tiden hjelpe. Tilstanden jeg har er noe som ikke pleier å vare lenger enn 0,5-1 år, men det var ikke noe farlig at det har vart i 5 år. I etterkant har jeg gått til en gynekolog for vanlig undersøkelse (på Aleris), og nevnte problemet mitt i en bisetning, og hun ga meg en resept som har redusert plagene betydelig. Dette var ikke noe Nick hadde fortalt meg at kunne fungere, noe jeg skulle ønske han hadde.
Ved spørsmål om jeg kunne bli henvist til blant annet fysio og gynekolog ble jeg blankt avvist, siden han kan utføre akupunktur og han kan også foreta gynekologiske undersøkelser. Jeg er ikke komfortabel med noe av dette og spurte igjen om henvisning, noe som han igjen avviste. Det neste han sa var bare: "Ring og bestill ny time, så skal jeg ordne for deg."