Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Edda Legesenter DA
Empatisk og kunnskapsrik
Lege: Wenche Haugen SkrevetWenche tar seg alltid tid til å bry seg, og er genuint interessert i pasientene sine og hvordan de har det. Blir alltid møtt med forståelse hos henne. Hun er også nøye og henviser videre når det trengs. Litt ventetid, men det er verdt det! Anbefaler henne som fastlege på det varmeste.
Trygg, konfidensielt, faglig sterk
Lege: Nick Faradonbeh SkrevetHyggelig, effektiv, jordnær,godt humør, bruker nok tid til behandlingen, og kan det meste uansett pasienten bakgrunn 😊👌!!
Oppmerksom og klok
Lege: Nick Faradonbeh SkrevetHar hatt Nick som fastlege siden 2013. Jeg har i hele perioden hatt god helse, og har ikke vært innom Nick så mange ganger, men de timene jeg har hatt har vært en positiv opplevelse.
Nick er en kunnskapsrik og dyktig lege. Han slår gjerne av en lengre prat om problemer man har, og kommer med gode konsultasjoner om behandling og forebygging av helseskader.
Han er direkte og ærlig, samtidig som han har et nøkternt og rolig lynne. Det er mulig noen tolker dette som at han er arrogant/irritert eller ikke engasjerer seg, men det er ikke den opplevelsen jeg har.
Alt i alt er Nick en flott lege som strekker seg lengre enn å kun stille diagnoser og utskrive resepter. Når man lærer seg Nick å kjenne så oppleves han som trygg, dyktig, og en hyggelig lege med god humor. Anbefales!
God oppfølging
Lege: Nick Faradonbeh SkrevetNick lærte meg mye som har vært verdifullt i mitt arbeid med min psykiske helse. Han tok meg på alvor fra første møte og gav meg tett oppfølging. Kunnskapsrik, lyttende og tilstede.
Ok
Lege: Jørgen Alexander Urnes SkrevetGrei lege som er tilgjengelig og hører på det man har å si. Virker også sympatisk.
Fikk gjennomført et inngrep av Jørgen gikk relativt dårlig, dårlig bedøvelse som førte til smertefull behandling. Problemet ble heller ikke fikset så inngrepet må gjøres på nytt.
Fra egen erfaring er han hyggelig og god i samtaler, enkelte inngrep bør nok derimot overlates til andre.