Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legene i Oscarsgate 12
Lang ventetid og litt vel mange urter
Lege: Anette Katharina Bender SkrevetJeg opplever henne som lyttende og tålmodig, men blir alltid litt skuffet når jeg går derfra og etterhvert skjønner at det jeg fikk på lappen ikke er et vanlig legemiddel, men en urte-té eller salve laget av et utvalg utvannede hageplanter.
Jeg blir liksom aldri helt hørt til tross for at hun lytter og nikker og sier "mhm" mens jeg prater. Og jeg er aldri inkludert i hva jeg får på resept. Det er fortvilende når man alltid må vente tre uker på time, og så får noen hekseremedier som ikke gjør noen som helst nytte. Tilbake til start.
Adrig tilgjengelig
Lege: Arne Enge SkrevetDårlig evne til å sette seg inn i pasientens situasjon
Fantastisk lege og et genuint godt menneske
Lege: Arne Enge SkrevetDr Enge har en unik egenskap som lege og medmenneske; har virkelig LYTTER til det pasienten har på hjertet. I tillegg er han en meget dyktig medisiner med bred og solid kunnskap. Han inngir stor tillit umiddelbart, og han forvalter den meget godt.
En meget dyktig lege.
Lege: Arne Enge SkrevetBlir tatt godt i mot,hyggelige omgivelser fin trygg atsmosfære,meget dyktig forståelsesfull lege,tar svært god tid til å lytte. Flott med alternativ medisin også i tillegg til skolemedisinen.Hyggelige flinke legesekretærer også. Vanskelig å si noe om ventetid, Noen ganger må noen gå før meg i køen. En annengang kan det være jeg som kommer først, har full forståelse for det.
Helse eller karma
Lege: Anette Katharina Bender SkrevetJeg har hatt Bender som lege i mange år, jeg blir først og fremst vurdert som frisk! Hennes antroposofiske bakgrunn og kunnskap gjør at jeg blir herre i eget liv. Hun er varsom med medisiner som gir bivirkninger og er flink til å informere om disse.
Nå bytter jeg likevel lege for jeg opplever at utfordringene jeg møter ikke er noe hun har noe med, men at de er mitt karma. Det er de jo, men er det ansvarsfraskrivelse fra legen at jeg opplever at jeg ikke får støtte?