Legene i Oscarsgate 12

Oscars gate 12 0352 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Legene i Oscarsgate 12

Trygg og ok

Lege: Anette Katharina Bender Skrevet

Anette er fin og fornuftig, men løsningen på alle problemer er å gå tur.. Ofte rett, men ikke alltid. Litt slitsomt noen ganger, da jeg føler jeg må slite for å bli tatt seriøst, ikke bare bli dyttet ut på tur. Er sjelden hos legen, så renner ikke ned kontoret. Ellers er hele mennesket viktig hos Terapeutikum, og det er bra.

Antroposofisk lege

Lege: Anette Katharina Bender Skrevet

Anette Bender er en dyktig lege som lytter, ser deg og kommer med gode råd. Hun ser deg som et helt menneske i stedet for et symptom noe jeg synes er helt essensielt for å kunne betegnes som en god lege. Hun har bakgrunn bar i allmennmedisin og i antroposofisk medisin, som gjør at hun er god skolert i både skolemedisin og naturmedisin. Jeg har kommet ut derfra med både antibiotika og homeopatmedisiner i lomma samtidig. Jeg er veldig glad for at jeg har en lege som ser oss pasienter i et litt videre perspektiv enn de fleste andre leger jeg har vært borte i.

Klok dyktig og fornuftig

Lege: Arne Enge Skrevet

Arne Enge har evnen til å tenke helhetlig og selvstendig. Ingen selvfølge i dag! Når han i tillegg er hyggelig, lyttende, og svært faglig dyktig både på skolemedisin og alternativer, kan du vanskelig ønske noen bedre lege.

en fantastisk lege

Lege: Arne Enge Skrevet

Jeg har gått til Dr. Enge så lenge jeg kan huske, og har alltid vært strålende fornøyd. Han er en mann full av empati og respekt, og med god innsikt i skolemedisin og naturmedisin. Jeg har hele livet slitt med kronisk sykdom, men takket være Enge er jeg langt bedre enn hva andre med samme sykdom er.

En lege som tenker helhet og helse, langt utover teoretiske medisinstudier

Lege: Arne Enge Skrevet

Arne er en fantastisk person, som, i tillegg til å være en dyktig almennlege, også forstår viktigheten av å forstå pasientens opplevelse av helsesituasjonen. Han er alltid interessert i omkringliggende ikke-medisinske faktorer, og legger disse inn i sin totale medisinske vurdering og diagnose. Når han i tillegg også har bred kompetanse i "alternative" medisiner og behandlingsformer, så får du et kinderegg av en lege. Kompetent i skolemedisin, kompetent i alternativ medisin og kompetent i mellommenneskelig kommunikasjon og forståelse. Jeg er svært glad jeg har ham som min fastlege, og kommer aldri til å bytte.