Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hemne Legesenter
Meget fornøyd
Lege: John Midtlyng Strandheim SkrevetEr meget forståelsesfull over for meg som pasient, tar seg tid til å lytte på hva jeg har å si å har hjulpet meg dit jeg er idag. Får ikke satt ord på hvor høyt han står som min doktor
Omsorgsfull
Lege: John Midtlyng Strandheim SkrevetEn veldig forståelsesfull, omsorgsfull og kunnskapsrik fastlege som virkelig bryr seg om sine pasienter.
Menneskelig
Lege: John Midtlyng Strandheim SkrevetHar hatt Strandheim som fastlege i flere år og liker han veldig godt. Han gir seg god tid og hører på pasienten.
Menneskelig lege som er villig til å prøve en annen behandling om den første ikke virker.
Trygg
Lege: John Midtlyng Strandheim SkrevetEr trygg under konsultasjoner. God til å forklare og tar seg god tid. Gir god informasjon om valg av behandlinger og medisiner.
Uansvarlig
Lege: John Midtlyng Strandheim SkrevetJeg opplever John Strandheim som dårlig egnet til å være lege. Jeg opplever at han overser viktig informasjon. Jeg opplever at han i for stor grad skriver ut medisiner ukritisk, uten å ta hensyn til evt. bivirkninger og uten å ta hensyn til de anbefalinger som produsenten av medisinene kommer med. Jeg opplever at han er dårlig egnet til å vurdere egen habilitet.