Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Røros Legesenter
Initativløs
Lege: Ingrid Marie Løvnes Vedum SkrevetKommuniserer dårlig. Kommer sjelden med forslag til løsninger. Lite oppfølging. Virker ikke interessert i faget
Forståelsesfull og empatisk
Lege: Marius Kaland SkrevetFlinkeste og beste fastlegen på Røros. En mann som virkelig tar ting på alvor, forstår seg på deg. Ikke redd for å henvise videre hvis han ikke får kommet til bunns i problemet.
veldig takknemlig for henne
Lege: Ingrid Marie Løvnes Vedum SkrevetHun tar seg god tid og lytter og stiller spørsmål som tyder på at hun lytter. Har fått god hjelp fra henne, men savner litt mer oppfølging
ok
Lege: Hilde Fjorden SkrevetVeldig hyggelig, tror absolutt hun ønsker å hjelpe, men opplever ikke mye forståelse og hun stiller ikke gode nok spørsmål - føles som om jeg som pasient må vite hva vi skal gjøre og vite hva som er viktig og ikke. Oppleves tilbakeholden. Men som sagt er hun veldig hyggelig, bare ikke vært den hjelpen jeg trenger.
kunnskapsrik
Lege: Ingrid Marie Løvnes Vedum Skrevetforståelsesfull, gode forklaringer, veiledning for å gjøre ting bedre , flink til å gi tilbakemeldinger på prøver ,