Legekontoret På Tjøme V/færder Kommune

Rødsgate 36 3145 Tjøme

Siste vurderinger av behandlere ved Legekontoret På Tjøme V/færder Kommune

Veldig fornøyd!

Lege: Andrius Rukas Skrevet

Dr.Rukas er utrolig hyggelig og kunnskapsrik. Og for ikke å snakke om hans barnetekke! Mitt barn måtte til han for en sjekk og han var så fornøyd med den «kule legen» og snakket om han hele veien hjem. Håper inderlig han blir mitt barns fastlege lenge!

Dyktig,empati og lytting

Lege: Jon Anders Fjose Skrevet

Beste fastlegen og glad han er min lege. Han er altid blid og føler meg velkommen. Han har empati og har tålmodig lytter til meg gjør at jeg føler meg trygg som pasient .Jon er en dyktig fantastisk lege jeg har hatt.Jeg føler meg sett, ivaretatt og trygg. Jeg er så utrolig glad for att jeg er så heldig å ha Jon som min fastlege 🙏🙏

Alle skulle hatt en så bra fastlege

Lege: Jon Anders Fjose Skrevet

Masse kunnskap og erfaring, god til å lytte og forstå.Tar deg på alvor og sjekker ut hva som kan være årsaken til ulike plager!! varm personlighet og alltid vennlig.

Nøye og kunnskapsrik

Lege: Andrius Rukas Skrevet

Opplevde Andrius Rukas som hyggelig, dyktig og veldig tilstedeværende ! Har en væremåte som gir trygghet og følelsen av å bli sett og hørt . Er veldig glad for å ha fått han som fastlege. Håper han blir her lenge!

Effektiv og engasjert

Lege: Jon Anders Fjose Skrevet

Denne legen er veldig opptatt av å finne ut hva som feiler pasient. Han er lyttende, fanger opp viktig informasjon i samtale og veldig rask til å sende videre til riktige undersøkelser eller behandlere. Han har humor og godt humør og jeg kjenner meg aldri som en byrde ved besøk hos han,selv om det kan bli noen besøk som kroniker i perioder. Og han bruker tid.Går alltid ut fra han med en følelse av at jeg har blitt hørt og blir ivaretatt.