Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gløshaugen legesenter AS
Godt førsteinntrykk. Imøtekommende, hyggelig og trolig en god lege
Lege: Jakob Petter Bjertnæs SkrevetOBS! Jeg har bare hatt én time foreløpig, men fikk et godt inntrykk.
Jeg var bare inne til en generell rutineundersøkelse, men jeg hadde etter timebestillingen tilfeldigvis også fått en liten infeksjon/verkefinger jeg trengte råd om. Han tok seg god tid, og vi ble til og med sittende og skravle mye etter at undersøkelsene var ferdige. Jeg trengte ingen medisinsk behandling for infeksjonen, noe jeg anser som en god vurdering, ettersom mange andre leger pøser på med antibiotika i tide og utide. Infeksjonen gikk over av seg selv, muligens påskyndet av hans "kjerringråd" om oppmykning med grønnsåpevann.
Fantastisk lege!
Lege: Helle Kristine L'abée-Lund SkrevetHelle er den beste legen jeg har hatt! Har hatt henne som fastlege i 5 år, men må dessverre bytte snart når jeg flytter fra byen. Hun er utrolig lett å prate med, og er et varmt menneske som tar deg på alvor. Hehe, ikke mange som kan si at de GLEDER seg til å dra til legen, og jeg drar alltid derfra med et smil om munnen. Heldig er den som overtar plassen min, for lista hennes er alltid smekkfull!
Fantastisk lege
Lege: Torkel Mohn SkrevetTorkel har vært min fastlege i 13 år og jeg er utrolig godt fornøyd. Han er til stede og dedikert. Han viser ekte engasjement for pasientens situasjon. Han er dyktig faglig, og også en god psykolg. Han kan kunsten å ta alle "katastrofer" ned på et håndterbart nivå. Han har godt humør og er humoristisk. Jeg er alltid i godt humør når jeg forlater kontoret hans.
Jeg liker Bjørg
Lege: Bjørg Aadahl SkrevetEr ganske sjelden hos legen, men når jeg er det har jeg alltid fått god hjelp. Sist jeg var der kom hun med oppfølgingsspørsmål på noe jeg fortalte gangen før (som var 1-2 år tidligere). Det er hyggelig.
Var veldig fornøyd med ham som fastlege
Lege: Jakob Petter Bjertnæs SkrevetHadde Bjertnæs som fastlege i 5-6 år, og var alltid veldig fornøyd med kompetanse og kommunikasjon. Til tross for at han var svært ung som fastlege på det tidspunktet, hjalp han meg med å løse et problem med kneet som to mye mer rutinerte leger tidligere ikke hadde vært i nærheten av å finne ut av. Det imponerte stort.
Ser at andre er misfornøyde med at han hadde det travelt, men alternativet var vel at folk ble sittende og vente for lenge på forværelset, evt ikke fikk komme inn til ham. Han var effektiv, men aldri avvisende og virket som om han oppriktig ønsket å finne ut hva som var galt, både med større og mindre problemer.