Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gløshaugen legesenter AS
Helt på det jevne
Lege: Jakob Petter Bjertnæs SkrevetKom til doktor Bjertnæs med det som for meg var en litt pinlig affære. Han tok meg imidlertid godt imot, og jeg følte meg ikke dømt eller sett ned på av den grunn. Han startet behandling umiddelbart, og jeg fikk god oppfølging. Han ga også inntrykk av å huske meg mellom hver behandling. Litt trekk for å besvare mobiltelefonen (som forøvrig ikke var på lydløs og lå i lommen hans) mens han behandlet meg.
Dyktig og empatisk
Lege: Helle Kristine L'abée-Lund SkrevetHar hatt Helle som fastlege i 5-6 år nå, og hun er vel den beste legen jeg har hatt. Selv om hun har det travelt så spør hun alltid om "er det noe mer jeg kan hjelpe deg med?" Føler jeg blir sett og hørt.
Dessuten er hun effektiv og snarrådig, skriver raskt videre henvisninger til spesialister når det trengs.
Så søt at hun er til å spise opp
Lege: Helle Kristine L'abée-Lund SkrevetJeg har som regel hatt dårlig erfaring med leger, men Helle tok meg så godt i mot at jeg følte meg hjemme. Hun spurte hvordan det gikk, hva jeg studerte og SÅ meg. Hun var 30-40 minutter da jeg kom inn, men likevel gav hun meg den hjelpen jeg trengte, selv om jeg så at hun stresset litt. Hun gav meg til og med en resept jeg ikke hadde tenkt på å spørre om, så slapp jeg 250kr og å bruke tid på det :)
Super, beskriver henne enkelt og greit!
Å være effektiv er et tveegget sverd
Lege: Jakob Petter Bjertnæs SkrevetBjertnæs er en flink lege som har det travelt. Hvis du er flink til å kommunisere din situasjon og dine behov vil han sikkert være en helt super fastlege for deg, han er hyggelig og han bryr seg. Jeg er vanligvis ikke strukturert i hvordan jeg legger frem min situasjon og som resultat ble mine konsultasjoner åpenbart ganske stressende for oss begge, men det hjalp en del å ha med huskeliste på legebesøk.
Bra men noe hurtig på konklusjoner
Lege: Jakob Petter Bjertnæs SkrevetGav et ekstremt dårlig førsteintrykk av å være opptatt med å planlegge helgen samtidig som timen med meg, men har kommet seg iløpte av årene. Sist jeg sjekket er dette en av de fastlegene med flest på sin liste noe jeg føler merkes ved at legen ikke virker å ha din fulle oppmerksomhet.
Svarer ofte med at ting er usannsynlig og man føler han har gjort seg opp en mening før han evt undersøker deg fysisk selv, noe som gjør at man ikke får tillit til at man hverken blir trodd eller undersøkt med mer enn et kjapt øyekast.
Pga siste års forbedringer og at andre bedre plasserte legekontor er fulle så har jeg beholdt denne legen.