Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gløshaugen legesenter AS
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Jakob Petter Bjertnæs SkrevetJeg har hatt Bjertnæs som lege siden 2006, og har fått et meget godt forhold til ham. Han er ærlig og rett frem, lett å kommunisere med og meget dyktig.
Flott lege
Lege: Bjørg Aadahl SkrevetHun har vært min lege i mange år, fulgt meg gjennom svangerskap og er legen til mine barn. Flink og kunnskapsrik lege. Jeg føler vi blir godt ivaretatt hos henne.
Flott!
Lege: Bjørg Aadahl SkrevetBjørg er imøtekommende, hjelpsom og kunnskapsrik. Jeg har ikke opplevd noen problemer med henne. Hun har gjort grundige undersøkelser på meg og henvist da det har vært behov for dette. Jeg er meget fornøyd!
Ung, effektiv og svært hyggelig.
Lege: Jakob Petter Bjertnæs SkrevetDr. Bjærtnes har vært min fastlege i snart åtte år, og jeg er veldig glad jeg fikk plass på hans fastliste.
Dr. Bjærtnes er en relativt ung lege, men fremstår som rutinert. Han har alltid oppdatert informasjon og forklarer villig vekk. Han lytter og tar meg på alvor.
Dr. Bjærtnes får litt trekk for å virke pinlig berørt under GU. Det er meget mulig han ikke er det, men jeg foretrekker en lege som prater og forklarer underveis. Samtidig kan jeg også få inntrykk av at han har dårlig tid, og besøket kan være over før jeg får summet seg - dog har jeg alltid fått riktig diagnose/behandling.
Ellers er han både høflig og hyggelig, og jeg er alltid avslappet under et besøk, og er ikke redd for å si hva jeg har på hjertet. Det er ikke noe problem å komme med flere problemer/symptomer på ett besøk.
Fantastisk dyktig!
Lege: Helle Kristine L'abée-Lund SkrevetBlid og trivelig, engasjert, flink med folk, OG spesialisert innen allmennmedisin. Rett og slett en fantastisk lege, hun har hele pakka. Og hun evner å se hele mennesket. All mulig ære til Helle L'Abee Lund, den beste legen jeg har hatt. Hun har vært min fastlege i 12 år, og jeg bytter aldri!