Gløshaugen legesenter AS

Telefonnummer400 01 223400 01 2 ...
Richard Birkelands veg 5 7034 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Gløshaugen legesenter AS

Lite interessert

Lege: Bjørg Aadahl Skrevet

Bjørg Aadahl virker lite interessert i å hjelpe pasientene sine. Jeg opplevde at jeg ikke ble tatt på alvor, og at jeg måtte mase meg til en undersøkelse. Og hun var ikke særlig hensynsfull under undersøkelsen. Hun var hardhendt, og virket som hun bare ville få det unnagjort.
Jeg bytta lege rett etter den timen.

Helt OK, lett å snakke med.

Lege: Helle Kristine L'abée-Lund Skrevet

Det er litt vanskelig å få informasjon til tider, jeg har fått feilinformasjon, og det oppleves tidvis som litt vanskelig å få aksept for problemer som reelle saker. For mindre problemer løser hun det lett og greit. Jeg får kyndige svar og råd når det kommer til medisiner og hvilke tilbud som er tilgjengelige for meg, og det er lett/lav terskel å komme inn og snakke med Helle. Hun sørger godt for henvisninger videre om det er noe som ikke dekkes av fastlege. Hun tar seg tid til å svare når jeg spør.

Det skal påpekes at jeg er en "samler" av medisinske småsaker (går sjeldent til legen, og da med mange saker), og liker ikke å gå til legen, så det spørs om jeg noensinne er fornøyd med noe ;)

Flink fastlege

Lege: Helle Kristine L'abée-Lund Skrevet

Har ingenting å utsette på Helle, ettersom jeg stort sett har følt meg godt mottatt når jeg har vært der. Lytter godt, virker empatisk, bruker tiden effektivt og virker flink i faget.

Herlig lege

Lege: Torkel Mohn Skrevet

Har stor tillit til dr. Mohn. Jeg er den typen pasient som sjekker en del slev på forhånd, og han tar meg på alvor, justerer gladelig min realitetsoppfatning når det trengs, og er ærlig når han er usikker. En lege jeg nødig bytter bort!

Selv om dette er et legekontor med svært mange pasienter (han har selv den lengste lista i byen), er det alltid greit å få time: haster det så får jeg på dagen, er det en planlagt rutinekontroll får jeg innen noen uker, eller rettere sagt når det passer.

Flytter hun, flytter jeg.

Lege: Helle Kristine L'abée-Lund Skrevet

Flink, empatisk, engasjert og har humor. Oppleves dyktig, eneste fastlege jeg føler meg komfortabel med gyn-undersøkelse hos.