Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved MediSyd A/S
Dyktigste legen
Lege: Per Schrøder SkrevetSchrøder er en helt fantastisk lege som ingen kan erstatte. Han tar seg alltid god tid, viser forståelse å gir alltid hjelpen man trenger selv om han noen gang må henvise videre som bare er positivt. Utrolig trist at han nå slutter å man må finne ny lege.
Selve legesenteret er helt forferdelig når det kommer til de som jobber i resepsjonen. Gruer meg til å ringe hver gang da de rett å slett er frekke å høres ut som de hater jobben sin å lar det gå utover deg. Hadde det ikke vært for at jeg er så utrolig fornøyd med schrøder hadde jeg byttet legesenter for lenge siden å kjenner flere som dessverre har byttet pga akkurat dette men savner han veldig.
Lite tillit
Lege: Bent Korssjøen SkrevetBlir ikke tatt seriøst.
Blir ikke sett
Ikke hørt.
Jeg bestilte time iht videre henvendelse til Gyn. Å ønsket den personen jeg hadde før iht dette. Nei da sier han vi tar dette her. 🙄Ser ut som det har grodd igjen her.🙄 Vi må sende deg til Gyn. Når jeg kommer til Gyn alt ser fint ut her :)
Lite empati
Lege: Jakob Ciljan Skjelbred SkrevetHar hatt han som fastlege i over 10 år. Har vært fornøyd av og på, men stort sett vært der med spesifikke ting. Jeg har hatt diverse tøffe ting i livet( som mange andre) og møtte til slutt veggen. I denne saken har han over hodet ikke lyttet. Han forteller hver gang at han har så mye å gjøre og har ikke tid til å prate de 15 min vi har til rådighet heller. Som lege skal man vel heller ikke si at vi mennesker fikser ting selv, psykolog er ikke noe vi trenger. Du må ha fått orden på hodet ditt nå fikk jeg beskjed om. Når jeg skulle fortelle noe igjen så sa jeg at jeg skal prøve å ikke skrike. Da sa han at her kan vi snakke om vanskelige ting, men skriking var ikke nødvendig. Så skal man ha en lege man vi føle tar imot deg og hører på deg som pasient er det ikke riktig mann, beklager. Men jeg har også vært veldig fornøyd med hensyn til at han er litt streng og krever litt av deg som pasient også. Nå når jeg trenger han på litt andre tung enn akkurat noe konkret føler jeg at jeg er verdens dummeste menneske.
Dyktig og hyggelig lege
Lege: Jakob Ciljan Skjelbred SkrevetFantastisk lege og menneske som virkelig bryr seg om pasientene. Jeg har byttet lege noen ganger pga flytting. Jakob Ciljan Skjelbred er den beste legen jeg har møtt. Han lytter, tar seg tid og har alltid et smil. Hans kommunikasjonsevner imponerer.
Beste fastlegen som finnes der ute
Lege: Vibeke Engan Berntzen SkrevetJeg har alltid vært kjempe fornøyd med hun og har alltid gått i dybde for å Finn ut hva som er årsaken. Kunne ikke bed om bedre fastlegen enn hun. Hun tar pasienten seriøst og alltid lytte godt til meg.