Om vurderingeneSiste vurderinger av C-Medical Majorstuen
Trygg, imøtekommende og meget dyktig
Lege: Trond Jørgensen SkrevetHar full tillit og føler at jeg blir ivaretatt på en meget betryggende måte. Til enhver tid klar og tydelig på status for min diagnose og ikke minst mulige alternative behandlingsløsninger avhengig hvordan diagnosen utvikler seg over tid. Kan anbefales på det sterkeste. Takk
Kunnskapsrik, trygg og forståelsesfull!
Lege: Ida Waagsbø Bjørntvedt SkrevetFantastisk gynekolog som virkelig ser tar seg tid til pasienten. Hun tok seg god tid til både lytting og forklaring. Man føler seg sett og hørt hos Ida. Hun har utrolig mye kunnskap om pcos. Anbefales på det sterkeste!
Helt fantastisk
Lege: Jackson Tok SkrevetGrudde meg veldig til timen men han var helt fantastisk dyktig og proff lege. Flinkeste legen jeg har møtt. Er det en lege som veit hva han driver med så er det nemlig han. Bruker gjerne han igjen!
Trygg og kunskapsrik
Lege: Trond Jørgensen SkrevetFikk urologiske utfordringer etter et multitraume i 2012. Dr Jørgensen har økt min livsglede og livskvalitet etter at han ble min behandler på området. Kunnskapsrik og erfaren. Kan anbefales på det sterkeste.
Ekstremt grundig
Lege: Birgir Gudbrandsson SkrevetFantastisk flink og nøyaktig revmatolog. Ingenting overlatt til tilfeldighetene her. Anbefales absolutt.