C-Medical Majorstuen

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Sørkedalsveien 10 0369 Oslo

Siste vurderinger av C-Medical Majorstuen

Trygg, imøtekommende og meget dyktig

Lege: Trond Jørgensen Skrevet

Har full tillit og føler at jeg blir ivaretatt på en meget betryggende måte. Til enhver tid klar og tydelig på status for min diagnose og ikke minst mulige alternative behandlingsløsninger avhengig hvordan diagnosen utvikler seg over tid. Kan anbefales på det sterkeste. Takk

Kunnskapsrik, trygg og forståelsesfull!

Lege: Ida Waagsbø Bjørntvedt Skrevet

Fantastisk gynekolog som virkelig ser tar seg tid til pasienten. Hun tok seg god tid til både lytting og forklaring. Man føler seg sett og hørt hos Ida. Hun har utrolig mye kunnskap om pcos. Anbefales på det sterkeste!

Helt fantastisk

Lege: Jackson Tok Skrevet

Grudde meg veldig til timen men han var helt fantastisk dyktig og proff lege. Flinkeste legen jeg har møtt. Er det en lege som veit hva han driver med så er det nemlig han. Bruker gjerne han igjen!

Trygg og kunskapsrik

Lege: Trond Jørgensen Skrevet

Fikk urologiske utfordringer etter et multitraume i 2012. Dr Jørgensen har økt min livsglede og livskvalitet etter at han ble min behandler på området. Kunnskapsrik og erfaren. Kan anbefales på det sterkeste.

Ekstremt grundig

Lege: Birgir Gudbrandsson Skrevet

Fantastisk flink og nøyaktig revmatolog. Ingenting overlatt til tilfeldighetene her. Anbefales absolutt.