Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vest Legesenter DA
Wow!
Lege: Daniella Lotfi SkrevetVeldig fornøyd med Daniella! Hun tar mine problemer på alvor og er komfortabel å dele plager med!
Jeg vil følge henne uansett hvilket legekontor hun er på, for hennes service er verdt litt lenger reisevei og innsats!
Mutt og virket lite interessert
Lege: Harald Høvik SkrevetJeg var hos Høvik for å få en henvisning, som det viser seg fører til operasjon.
Synes han var direkte sur.
Mulig han hadde en dårlig dag, men det frister ikke å fortsette.
Jeg savner Reidar Støren, som alltid var blid og hyggelig!
En som tar seg tid
Lege: Camilla Brochmann SkrevetHar hatt henne som fastlege ett par år. Hun tar seg alltid tid til å høre og henviser raskt videre. Har alltid fått svar på e-hendvendelser raskt av henne. Anbefales!
Fantastisk lege
Lege: Camilla Brochmann SkrevetVeldig dyktig, empatisk og lyttende lege. Tar pasienten på alvor. Bruker god tid. Lett å få time gjennom den digitale løsningen til HelseNorge.
Lytter ikke
Lege: Daniella Lotfi SkrevetLegen tar seg ikke tid. Lytter ikke, avbryter meg, lar meg ikke forklare hva jeg trenger hjelp til. Etter max 2 min, kanskje mindre, blir jeg beordret ut av kontoret. Jeg prøver å snakke ferdig, legen peker mot døra og sender meg til blodprøvetaking. Jeg fikk ikke hjelp i det hele tatt. Resultatene fra forrige blodprøve som var fra 2 uker siden ble ikke ordentlig forklart. Jeg ble beskyldt for å vegre meg å ta medisinen som ble forskrevet ( jeg spurte bare om det finnes alternativer for antibiotika). Legen virker noen ganger arrogant og overlegen. Jeg forlot legen med en følelse av å ha vært til bry.