Daniella Lotfi
Grundig vurderinger, faglig god, henviser videre og er tilgjengelig.
Hun viser forståelse, er en ryddig og dyktig lege.
Fikk henne da min gamle fastlegen hadde sluttet. Hun er veldig hyggelig, men virker alltid å ha dårlig tid. Hun skriver raskt sykemelding, men noen ganger er det ikke det jeg ønsket meg.
Hun hadde ikke lest journalen min,
Og påsto at hun visste best,og ville ikke høre på meg og plagene mine.
Måtte bytte lege for hun var den verste!!
Om jeg kunne gi en lege 0 i karakter, er det henne.
Visser null sensitivitet til pasienter.
Veldig fornøyd med Daniella! Hun tar mine problemer på alvor og er komfortabel å dele plager med!
Jeg vil følge henne uansett hvilket legekontor hun er på, for hennes service er verdt litt lenger reisevei og innsats!
Legen tar seg ikke tid. Lytter ikke, avbryter meg, lar meg ikke forklare hva jeg trenger hjelp til. Etter max 2 min, kanskje mindre, blir jeg beordret ut av kontoret. Jeg prøver å snakke ferdig, legen peker mot døra og sender meg til blodprøvetaking. Jeg fikk ikke hjelp i det hele tatt. Resultatene fra forrige blodprøve som var fra 2 uker siden ble ikke ordentlig forklart. Jeg ble beskyldt for å vegre meg å ta medisinen som ble forskrevet ( jeg spurte bare om det finnes alternativer for antibiotika). Legen virker noen ganger arrogant og overlegen. Jeg forlot legen med en følelse av å ha vært til bry.