Hallset Legesenter AS

Selsbakkvegen 36b 7027 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Hallset Legesenter AS

Imøtekommende, lyttende og effektiv!

Lege: Hans Ove Grøntvedt Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med å ha Dr. Grøndtvedt som fastlege, både til meg og min datter. Han er utrolig hyggelig og imøtekommende. Jeg føler meg alltid hørt og han tar seg god tid til å lytte til deg. Han er samtidig veldig effektiv, kommer raskt med gode tiltak som har hjulpet meg godt. Må også skryte masse av Hallset legesenter og, du blir alltid møtt med et smil eller en hyggelig stemme:) Jeg er glad for at jeg byttet dit.

Veldig flink

Lege: Lars Christian Naterstad Lervik Skrevet

En lege som ser deg som enkeltperson, tar seg god tid til å lytte, og lytter veldig til det du har å si.

Føler meg veldig sett og tatt alvorlig. Ventetiden har jeg opplevd som svært kort, og syns jeg får legetime fort og kommer fort inn til ham :-)

Trygg og tillitsfull, føler han går langt over hva han plikter som for en fastlege( ordne akutte resepter etter endt arb

Lege: Hans Ove Grøntvedt Skrevet

Denne legen har gjort mye mer enn en lege er forlangt å gjøre, tar alltid mine problem på alvor! Han har vært min livslinjen i de år 12 år jeg har hatt han. Å han tar mine sammensatte problem på alvor som fjør at keg føler meg trygg på den hjelper jeg trenger til tider

Anbefales ikke

Lege: Lars Christian Naterstad Lervik Skrevet

Lang ventetid (Over 2 uker) for å få time og alltid forsinket time (ofte over 1 time etter avtalt tid). Han tar ikke problemene dine seriøst og er veldig usympatisk. Virker lite villig til å hjelpe og vil heller henvise til private klinikker enn å gjøre jobben selv. Disse henvisningene tar også veldig lang tid å få (6 mnd) noe som er dumt da man helst ønsker hjelp til problemer så fort som mulig. Han oppfører seg frekt og nedlatende. I tillegg gjør han ikke det han sier, fikk beskjed om at prøveresultatene skulle være klar etter 1-2 dager men fikk ingen resultater tilsendt og måtte selv ringe inn og be han om å sende svarene etter 2 uker. Anbefaler virkelig ikke denne legen.

Flink og trygg

Lege: Hans Ove Grøntvedt Skrevet

Dr. Grøntvedt er en faglig sterk lege. Veldig fornøyd med han. Kommer ikke til å bytte. Hvis han bytter legekontor så skal jeg prøve alt jeg kan for å flytte etter. Ser flere kommenterer at han er en henvisningslege men hallo! Bedre å bli henvist en gang for mye enn en gang for lite! Han hører alltid på hva problemet er og gjør alt han kan for å finne ut hva problemet er. Får alltid time fort om jeg trenger det.