Hallset Legesenter AS

Selsbakkvegen 36b 7027 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Hallset Legesenter AS

Trygg og hjelpsom

Lege: Hans Ove Grøntvedt Skrevet

Flink og dyktig fastlege som ivaretar pasienten får alltid time på dagen å venter sjeldent lenge på venterommmet

Alt for travel

Lege: Lars Christian Naterstad Lervik Skrevet

Alt for kort tid ved besøk .5 min ved en bestilt vanlig time er alt for kort tid . Kan kun ta opp en ting av gangen. For dårlig. Burde fått bedre tid. jeg blir stresset av slike leger.

Hyggelig og kunnskapsrik

Lege: Lars Christian Naterstad Lervik Skrevet

Har følt meg hørt, sett og respektert. Tydelig at han genuint bryr seg, og han tar seg derav god tid til å høre deg ut. Han tar også både problemene og tankene dine seriøst, og er veldig åpen og kunnskapsrik.

Eneste "negative" jeg har opplevd er at det kan være litt ventetid på venteværelset. Ikke noe verre enn hva jeg har opplevd andre plasser, og det kommer trossalt av at det gjøres en god jobb.

Lyttende og god

Lege: Torild Rødseth Brede Skrevet

God fastlege som husker deg og viser genuin interesse for pasientens liv. Snakker endel, men viser også evne til å lytte. Føler meg forstått og respektert av denne legen, hun tar selv den minste ting på alvor.

Hyggelig og dyktig

Lege: Lars Christian Naterstad Lervik Skrevet

Han møtte meg på en god måte, jeg følte meg tatt på alvor, og han satte seg inn i saken min. Anbefaler ham absolutt videre.