Danmarksplass Legesenter AS

Danmarksplass Legesenter AS Fjøsangerveien 51 5824 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Danmarksplass Legesenter AS

Tilstede,seriøs og svært dyktig

Lege: Siren Haugland Skrevet

Jeg har lang erfaring som pasient i helsevesenet og har vært mye i kontakt med mange leger.
Siren Haugland er den beste legen jeg noensinne har vært i kontakt med.Hun har et så fint og vakkert vesen og er en dyktig og kunnskapsrik lege.
Siren Haugland er ikke redd for å stille direkte spørsmål om ubehagelige temaer.Er det krise så får jeg hastetime og da tar hun seg god tid til meg
Siren Haugland hjelper meg og det er jeg svært takknemlig for.
Å få Siren Haugland som lege er noe av det beste som har hendt meg på lenge

Fornøyd

Lege: Henrik Straume Skrevet

Opplevde at Straume hadde god tid til meg som pasient og tok meg på alvor. Han var hyggelig og imøtekommende.

Verdens beste lege!!

Lege: Siren Haugland Skrevet

Siren er en helt fantastisk lege! Jeg har hatt legeskrekk siden jeg var liten, men den forsvant da jeg møtte Siren. Tar seg alltid tid, lytter, kommer med gode råd å henviser videre. Håper Siren aldri slutter som lege, hun er ikke bare en fantastisk lege men en fantastisk person også! Kunne ikke blitt mer fornøyd med henne.

Usikker

Lege: Henrik Straume Skrevet

Dårlig lytter, han er ikkje flink til å gje konkrete tilbakemeldinger på problemet......føler han sitter med stoppeklokke og ein får kje forklart ferdigt problemet.

Dyktig og tillitsvekkende

Lege: Ingebjørg Sørfonden Lidal Skrevet

De gangene jeg var hos henne opplevde jeg å bli hørt og sett, og hun hadde svar på de spørsmålene jeg hadde. Hun fulgte opp og var tilgjengelig og behjelpelig med en sak jeg hadde som hastet. Hun var også veldig flink til å ta seg tid og jeg opplevde det som komfortabelt å gå til henne. Har ingenting å klage på, og hadde ikke byttet om det ikke var for at jeg flyttet!