Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kongens Plass Medisinske senter
Passet ikke meg
Lege: Ingeborg Ailin Alessandra D'angelo SkrevetHer var det muligens en krasj av personligheter , men dialogen var utfordrene. Savner en grad av profesjonalitet. Følte meg ikke tatt på alvor.
Anbefales ikke
Lege: Sven Jordahl Blix SkrevetMangler kompetanse og forståelse.
Får inntrykk av at han ikke forstår alvoret i sykdomsbildet eller ikke bryr seg.
Lite imøtekommende
Tas på alvor
Lege: Sven Jordahl Blix SkrevetHar gått hos han med begge barna. Alltid blitt godt mottatt, alltid blitt tatt på alvor, selv de gangene jeg selv har vært usikker på om dette er verdt et legebesøk. Tar seg tid, flink med barna, får til å gjøre de undersøkelsene han skal på barna (noe forrige fastlege ikke klarte) Anbefaler på det sterkeste.
Veldig flink lege
Lege: Ingeborg Ailin Alessandra D'angelo SkrevetHun tar alltid imot med et smil, er imøtekommende og hyggelig. Flink til å lytte og tar deg som pasient seriøst. Sender henvisninger når det trengs, og gir god oppfølging.
Jeg er veldig godt fornøyd.
God, trygg lege
Lege: Ingeborg Ailin Alessandra D'angelo SkrevetHar gått til henne i snart 8 år nå- hun har alltid hatt god tid til å lytte til meg. Hun bryr seg, ikke bare om min fysiske helse men også min mentale helse.
Er det noe hun ikke kan bistå med henviser hun videre.
Alltid behagelig å snakke med og jeg føler meg ivaretatt og trygg.