Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kongens Plass Medisinske senter
Superflink og imøtekommende
Lege: Sven Jordahl Blix SkrevetJeg hadde Sven som lege fra februar i år (2020) og bytter nå kun pga flytting til en annen by. Han er den flinkeste og mest profesjonelle legen jeg har møtt. Han er lett å snakke med, tar seg tid til å høre på problemet, og hvis nødvendig tar han ekstra tid for å fikse det som er viktig, derfor kan du oppleve ventetid før timen. Han er omsorgsfull, empatisk, direkte, engasjert, og rolig, som gir en trygghetsfølelse. Det finnes ikke dumme spørsmål (husk sunn fornuft), og han forklarer gjerne hvis det er noe han merker du ikke har forstått. Er utrolig fornøyd med å ha hatt han som lege.
Dårlig fastlege
Lege: Ingeborg Ailin Alessandra D'angelo SkrevetEkstremt arrogant, eier ikke empati. Har ikke blitt tatt på alvor i noen av mine møter med henne. Dårligste fastlegen jeg noen sinne har vært borti. Eneste fordelen med denne legen er at hun har mye ledig, aldri ventetid eller forsinkelser. Rart med det. De i sekreteriatet er veldig flinke.
Dyktig
Lege: Per Arild Strand SkrevetPer Arild Strand er en kunnskapsrik lege som det er lett å like. Det må framheves at han har et spesielt godt lag med barn. Anbefaler ham på det varmeste!
Veldig bra
Lege: Ingeborg Ailin Alessandra D'angelo SkrevetLytter, er interessert, seriøs. Får alltid hjelp. Veldig lite dill og dall.
Effektiv og punktlig. Har aldri måttet vente på venterommet. Får time på svært kort varsel.
Trolig den beste fastlegen jeg har hatt.
Not my cup of tea
Lege: Ingeborg Ailin Alessandra D'angelo SkrevetFlat. Iskald. Dårlig utviklet relasjonskompetanse i forhold til både barn og voksne. Jeg lurer på hvorfor denne legen arbeider som fastlege, da det virker smertefullt for henne å interaktere med pasienter.
Denne legen er en del av en familiebedrift, bestående av far, ektemann og bror.