Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kalvskinnet legesenter
Bytter aldri fastlege!
Lege: Tom Andreas Ekle SkrevetHan er imøtekommende, empatisk, og faglig dyktig++. Jeg er veldig glad for at han er fastlegen min og kommer aldri til å bytte.
Ubeskrivelig flink, inkluderende og proff i sitt yrke.
Lege: Tom Andreas Ekle SkrevetDette må nok være den beste legen i Trondheim by. Så forståelsesfull, bedagelig og flink. Du føler deg virkelig hørt og tatt på alvor. En tryggere lege skal man lete lenge etter. Terningkast 6!
Særdeles godt inntrykk
Lege: Tom Andreas Ekle SkrevetJeg har byttet fastelege til Tom Andreas og er strålende fornøyd; han er blid, lytter og er omtenksom på en ekte måte. Han er veldig lett å kommunisere med, så jeg føler virkelig at jeg har gjort et godt valg denne gangen!
Ser deg
Lege: Hanna Helgetun Krogh SkrevetVil ikke bytte denne legen mot alt i verden. Sitter ikke å bare skriver, spør, lytter, gjentar for å forsikre at hun har oppfattet riktig. Undersøker, beroliger, henviser, yter ekstra via egen akupunkturbehandling.
Super
Lege: Tom Andreas Ekle SkrevetDenne legen er nøye, tar dine problemer på alvor og gjør det lett å være pasient. Anbefales! Veldig empatisk og gjør det aller beste for at pasienten skal være trygg.