Kalvskinnet legesenter

Erling Skakkesgt. 49B 7012 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Kalvskinnet legesenter

Digger Hanna!

Lege: Hanna Helgetun Krogh Skrevet

Har hatt Hanna som fastlege i 11 år og er utrolig fornøyd. Hun ser meg, spør, tar seg tiden, beroliger ved behov. Hun er alltid rolig og jeg føler aldri at hun stresser med å bli ferdig med konsultasjonen. Jeg føler meg heldig som har henne som lege. PS: sekretærene er også herlige damer!

En svært dyktig fastlege

Lege: Hanna Helgetun Krogh Skrevet

Jeg er svært fornøyd med å ha Hanna som min fastlege, kjenner meg trygg, sett og ivaretatt av henne. Så hun får mine varmeste anbefalinger.
Jeg er også godt fornøyd med Kalvskinnet legesenter totalt sett, både det øvrige personalet og andre leger jeg har vært innom ved hastetime/vikar har jeg et godt inntrykk av og jeg kjenner meg trygg som pasient hos legesenteret.
De har jo en spesiell profil i og med at hver lege har færre pasienter på sine lister. Og det merkes godt som pasient, fordi da legen har bedre tid til hver enkelt pasient og det er også mulighet for å få dobbeltime hos fastlegen her, om man skulle ha behov for det.

Skuffende..

Lege: Ingebjørg Hermstad-Pedersen Skrevet

Jeg fikk Dr.Hermestad som min nye fastlege da han sluttet i august 2017. Jeg har slitt med kroniske smerter fra diverse operasjoner og prosedyrer og står dessverre på sterke morfinpreparater for å kunne fungere og arbeide som et noenlunde normalt menneske. Jeg følte meg ikke hørt, trodd på eller forstått under de 2 timene jeg hadde med Dr.Hermestad. Jeg følte med som en pillemisbruker og ble faktisk nektet smertelindring etter jeg ble utskrevet av sykehuset med store smerter. Veldig skuffende. Min funksjons og arbeidsevne er redusert med 60-70% grunnet manglende forståelse og kunnskaper. Det er synd at "dagens" leger har slike fordommer mot visse typer smertestillende og ikke er mer forståelsesfulle, samt mangler kunnskap om kroniske smerter. Hvis du har kroniske smerter/betydelige, uavklarte, diffuse smerter, vil jeg ikke anbefale denne legen.

Bytter aldri fastlege!

Lege: Tom Andreas Ekle Skrevet

Han er imøtekommende, empatisk, og faglig dyktig++. Jeg er veldig glad for at han er fastlegen min og kommer aldri til å bytte.

Ubeskrivelig flink, inkluderende og proff i sitt yrke.

Lege: Tom Andreas Ekle Skrevet

Dette må nok være den beste legen i Trondheim by. Så forståelsesfull, bedagelig og flink. Du føler deg virkelig hørt og tatt på alvor. En tryggere lege skal man lete lenge etter. Terningkast 6!