Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vikersund legekontor
Beste legen
Lege: Bjørn Olav Fischer SkrevetHan lytter til hva man sier, og vier tid til sine pasienter. Er det noe, så sender han videre til spesialister. Tar litt tid for å få time, men dette er jo fordi han har mange pasienter. Sender melding via helsenorge så får man svar innen rimelig tid. Man kan få time samme dag hvis det er akutt.
Trygg og profesjonell
Lege: Marina Pahljina SkrevetVeldig førnøyd med Marina som fastlege. Hon lytter virkelig å jeg føler meg sedd og trygg. En profesjonell lege med mye kompetens.
Verdens beste lege.
Lege: Ingeborg Marie Svendby SkrevetHar aldri før og kommer aldri igjen til å møte en dyktigere, mer tålmodig og imøtekommende lege. Rett kvinne i rett jobb!
Beste lege jeg har hatt
Lege: Ingeborg Marie Svendby SkrevetHun er veldig imøtekommende og opptatt av pasientens livskvalitet. Om hun er usikker på noe så sjekker hun med fagpersoner på området og er god på å forklare forståelig. Jeg er 100% trygg på at hun gjør alt hun kan for pasientene sine.
Anbefales
Lege: Ingeborg Marie Svendby SkrevetKunnskapsrik, tålmodig og innehar gode kommunikasjonsevner. Tar pasientene på alvor og kommer med konstruktive råd og tilbakemeldinger. Anbefales :)