Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Havstein Legesenter
veldig "sjekkende" men veldig sympatisk!
Lege: Kristen Rye SkrevetDa mitt fastegekontor ikke var åpent idag ble jeg henvist til havstein legesenter.skjønner problematikk mht utskrivelse av a-preparat uten journal. Han ringte øst og vest og sjekket om hva som hadde blitt foreskrevet å når.følte meg nesten som en løgner der jeg satt..skjønner alvoret dog litt ekkelt..hadde satt pris på å vente på venterommet mens han "sjekket" meg. Men uten tvil en seriøs og ordentlig lege som jeg fikk god hjelp av!
Medmenneske
Lege: Tone Lundeby SkrevetHar kun fått henne som vikar for fastlege, og opplevde henne som en sterk kontrast til hennes kollega. Hun så på deg når du snakket, hun virket oppriktig interessert, hun gjorde alt hun kunne for å hjelpe. Denne legen må være den aller beste man kan ha. En lege som tar en på alvor er ikke hverdagskost!
Distrè lege
Lege: Kristen Rye SkrevetHan virker stresset, har aldri kontroll over hva som står i journalen, må gjenfortelle alt ..alltid, lite engasjert, gir gjerne en resept.
Dårlig
Lege: Kristen Rye SkrevetVirker veldig uinteressert. Lytter ikke. Ikke noe hjelp og få. Virker mest interessert i å komme hjem så fort som mulig.
Tillitsskapende
Lege: Kristen Rye SkrevetTar seg tid til å forstå hva vi vil med legebesøket. Forklarer godt hva som er diagnosen og hvilke behandlingsvalg som finne