Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Møllenberg Legesenter
Norges beste lege!
Lege: Pål Jørgensen SkrevetByttet fastlege ved en tilfeldighet i 2015 etter misnøye med «familielege». Fikk da tildelt Pål, som er den desidert beste legen jeg har noensinne har hatt.
Ekstremt empatisk, hjelpsom og løsningsorientert, alltid!
En enorm trygghet å ha Pål som fastlege. Kommer aldri til å bytte!
Behagelig og dyktig!
Lege: Jon Ivar Stålen SkrevetJeg er heldig som har han som fastlege. Fastleger har en utrolig krevende jobb, men han tar seg likevel god tid og lytter. Glimt i øyet.
At man må vente litt før en kommer inn er helt ok. En dag trenger jeg og litt ekstra tid.
Er ellers fornøyd med legesenteret og de som jobber der.
Tar deg på alvor
Lege: Åge Juberg SkrevetEn lege som tar deg på alvor, lytter til det du sier og henviser deg videre ved behov. Han tar seg tid til deg når du er på time og er rask til å svare på e-konsultasjon.
Varm og empatisk fastlege med glimt i øyet
Lege: Jon Ivar Stålen SkrevetHar hatt Stålen som fastlege siden 2005 og har anbefalt ham på det varmeste til alle jeg kjenner.
Man føler seg sett og tatt på alvor, uansett problem.
Fikk henvisning til DPS for noen år tilbake, og siden det var lang ventetid der, insisterte Stålen på at jeg skulle komme til jevnlige oppfølgingstimer til ham i mellomtiden (en periode på 3 måneder). Har aldri hørt om noen andre fastleger som bryr seg så mye om pasientene sine!
Ser andre har kommentert ventetiden på legekontoret. Jeg tenker at det er prisen vi pasienter betaler for å ha en fastlege som tar seg tid, lytter og stiller spørsmål, og som verdsetter kvalitet over kvantitet.
Lyttende lege
Lege: Jon Ivar Stålen SkrevetRolig og trygg fastlege som lytter og stiller gode spørsmål. Vanskelig å få bestilt time, da det oftest er fullt opp minst 6uker i forveien. Alltid lang ventetid ved ankomst, både til lege og for å ta prøve/ henvendelser i resepsjonen. Dette gjelder også årene før dagens korona-situasjon.