Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ila Legesenter DA
Utilgjengelig og manglende oppfølging
Lege: Kjersti Kierulf Åm SkrevetJeg har forsøkt å bestille meg en legetime for å få resept på noe middel mot eksem gjennom nettsidene til Ila legesenter pluss at jeg ville teste meg for blyforurensing. Jeg hadde det ikke travelt og regnet med å få time om en uke eller to. Jeg fikk legetime to måneder frem i tid. Dette synes jeg er skandaløst dårlig service.
Behandlingen var akseptabel og hun henviste meg til St. Olav for testing av blyforurensing. Etter flere måneder ventet jeg fortsatt på svar fra blyprøve-testene. Til slutt ble jeg utålmodig og ringte opp. Prøvene viste intet negativt resultat, så derfor hadde ikke Kjersti Åm brydd seg med å varsle meg verken med e.post, sms eller telefon. Dette er dårlig
Best!
Lege: Roger Kahn SkrevetKommer alltid inn til rett tid! Han er hyggelig også! :)
Han har fått meg frisk av pollenallergi og sånn, perfekt!
Lyttende og forståelsesfull
Lege: Kjersti Kierulf Åm SkrevetKjersti Åm er snill og lyttende. Man føler hun ser deg som person og tar seg tid til å høre på hva du har å si.
Perfekt!
Lege: Roger Kahn SkrevetKort ventetid, høy servicegrad.
Lytter og er effektiv.
Veldig dyktig, stiller diagnose kjapt, sender deg kjapt videre i systemet når det trengs.
Har aldri hatt en så bra lege før.
Meget dyktig
Lege: Julie Nesheim SkrevetJulie har mange gode kvalifikasjoner. Hun er tilstede i samtalene, inngir trygghet og en visshet om faglig dyktighet. Hun er personlig, og viser en oppriktig interesse for meg som pasient.