Kjersti Kierulf Åm

Autorisasjon (2006)

Venteliste

71 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Ila Legesenter DA Telefonnummer73 51 11 2473 51 11 ...
Ilevollen 50 7018 Trondheim
Kjersti Kierulf Åm er en av 201 fastleger i Trondheim

Siste vurderinger av Kjersti Kierulf Åm

Faglig dyktig samtidig som hun er medmennesklig

Kjersti oppleves som en lege med mye kunnskap og hun har evnen til å se deg når.Hun tar seg tid,lytter og er intressert. Når man har det tøfft,er det veldig trygt å komme til ho og få gode råd og hjelp. Effektiv og et medmenneske.

Utrolig god og flink lege

Ung mann som har fått litt problemer med rus i 20-års alderen.
Rask god trygg oppfølging.
Alltid hjelpsom forståelsesfull.
Vil anbefale kjersti absolutt alle!

Dyktig lege

Kjersti er legen som tar seg tid til å deg som pasient. Hun virker trygg og god i det hun utfører. Virker på meg som faglig kompetent og gir god veiledning. Tar seg tid til å lytte og viser stor grad av empati.

En flott lege

Jeg har hatt Kjersti som fastlege siden hun begynte som fastlege ved Ila legekontor. Hun har hjulpet meg med alt jeg har trengt eller spurt om, uten å få meg til å føle at jeg maser. I livskriser er hun særlig god til oppfølging og ivaretakelse. Hun hjelper til med henvisninger, legeerklæringer og alt man skulla trenge. Hun er den beste legen jeg kunne fått, og er evig takknemlig for alt hun har hjulpet meg med de siste årene! Det eneste jeg savner er telefontiden hun pleide å ha på morgenen, den er sårt savnet! Håper inderlig jeg får ha Kjersti som lege i mange år framover.

Superdyktig fastlege

Har alltid tid til meg som pasient, og gir meg alltid en følelse av grundig arbeid når jeg er ferdig. Følger alltid opp og henviser meg videre dersom det er noe som er utenfor hennes kompetanseområde eller mulighet for utredning på legesentret. Anvender god tid på meg og ser meg som pasient.

Kommer aldri til å skifte fastlege, hun er fantastisk dyktig og stoler fullt og helt på hennes vurderinger og de avgjørelser vi kommer frem til sammen!