Om vurderingeneSiste vurderinger av Christiania Park klinikk
Svært erfaren, rolig kirurg som leverer gode resultater!
Lege: Lars Andreas Haasted SkrevetJeg ble operert for tunge øyelokk nylig etter en grundig forundersøkelse hvor alt ble forklart muntlig og skriftlig! Operasjonen ble gjennomført profesjonelt, smertefritt og smidig av et svært godt team.
Dr Lars Haasted leverer en fantastisk resultat med en tett oppfølging. Trygg, erfaren og behagelig kirurg!
Jeg anbefaler Dr Lars Haasted og Christiania Park klinikk på det varmeste. Behandlingen var også veldig rimelig.
Dyktig og rolig, hvor du føler deg trygg
Lege: Lars Andreas Haasted SkrevetEn veldig dyktig lege som virkelig bryr seg om å gi grundig og riktig hjelp. Jeg følte meg anerkjent, trygg og bra ivaretatt i møtet med Dr Haasted. Han strekker seg langt og følger opp. Dessuten er han veldig rolig. Noe som jeg virkelig satte pris på. Han kan anbefales til alle aldre.
Meget fornøyd
Lege: Lars Andreas Haasted SkrevetBle tatt godt imot i sentrale og fine lokaler.
Erfaren lege med høy kompetanse.
Veldig god oppfølging i etterkant.
Veldig fornøyd.
Lege: Lars Andreas Haasted SkrevetKom raskt til konsultasjon og fikk raskt time til øyelokkoperasjon. God informasjon om hva jeg skulle gjøre før og etter inngrepet, alt skriftlig.
Ingen smerter under eller etter operasjon. Og god oppfølging når jeg hadde spørsmål i etterkant.