Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fevik Legesenter
Flott oppfølging
Lege: Marit Aune SkrevetTotalt et hyggelig møte med fastlegen. Føler at oppfølgingen er helt topp. Lytter og det blir en flott kommunikasjon.
Engasjert og særdeles klok lege.
Lege: Hans Petter Schmidt Asser SkrevetMeget dyktig medisiner. Rask til å videresende for ytterligere utredning og tester. Lydhør med lange sosiale godt utviklede antenner.
Den aller beste fastlegen man kan ønske seg. Håper jeg beholder han til evig tid.
🙏🏼
Beste legen jeg har hatt!
Lege: Cornelia Gåskjenn SkrevetUtrolig inkluderende, lytter , villig til å prøve nye ting , varm og en meget god person tvers igjennom
Trygg
Lege: Marit Aune SkrevetMarit er en meget god lege. Alltid henvist videre fort, svarer fort når jeg henvender meg.full tilitt til henne.
Den beste lege
Lege: Hans Petter Schmidt Asser SkrevetJeg har gått til Dr Asser i mange år, jeg håper han aldri slutter å jobbe på Fevik Legesenter. Bedre fastlege kan man ikke få. Han tar ting på alvor og sjekker ut alt. Med en slik lege føler man virkelig at man er i de bedre hender for å ivareta helsen. Han får selvfølgelig 6 stjerner, den beste av de beste 🌟🌟🌟🌟🌟🌟