Logo for Eidel Tannlegesenter

Eidel Tannlegesenter

Logo for Eidel Tannlegesenter

Om

Velkommen til Eidel Tannlegesenter på Eidsvoll. Vi er en nylig etablert tannklinikk som legger vekt på moderne utstyr, ekspertise og omsorg for våre pasienter.

God munn- og tannhelse starter med regelmessige tannlegeundersøkelser. Her på Eidel Tannlegesenter ønsker vi å sikre at hver pasient mottar en grundig og skånsom undersøkelse. Vi spesialiserer oss på å hjelpe pasienter med tannlegeskrekk, og vårt fremste mål er å gjøre hvert besøk så behagelig og stressfritt som mulig.

Vi tilbyr et bredt spekter av behandlinger, både for helhetlig tannpleie og estetiske behov. Vårt erfarne team er dedikert til å levere den høyeste standarden innen tannbehandling. Vi er engasjert i pasientens velvære og holder oss oppdatert på de nyeste fremskrittene innen tannhelse.

Våre åpningstider er fleksible for å imøtekomme din timeplan. Vi ser frem til å ta vare på dine tannhelsebehov og gi deg en positiv opplevelse hos Eidel Tannlegesenter.

Eidel Tannlegesenter holder til i Eidsvoll

Tips oss om tannlege som mangler.

Siste vurderinger av Eidel Tannlegesenter

Meget dyktig

Pris

Inas er en meget dyktig og koselig tannlege, virker veldig trygg og proffesjonell.
Alltid koselig, ikke stresset, blir møtt med et smil.
Jeg har hatt tannimplantat behandling,
og er veldig fornøyd .
Jeg kan trygt anbefale Inas.
Alt i alt er Eidel Tannlegesenter et hyggelig sted , hvor du blir møtt av hyggelige ansatte .

Løsningsorientert og flink

Pris

Inas er løsningsorientert og imøtekommende, og gir gode råd til videre tannpleie.

Behandlingen foregår på en betryggende og rolig måte som gjør at man føler seg komfortabel i stolen.

Praktiske åpningstider som gjør det mulig å komme etter man er ferdig på jobb.

Trygt og fint tannlegekontor

Pris

Jeg er kjempe-engstelig og har ganske kraftig tannlegeskrekk, men her ble jeg tatt utrolig godt i mot. Både assistenter og tannleger behandlet meg rolig og med tålmodighet. Jeg har kun gode ting å si, og vil anbefale alle å gå hit (spesielt hvis man sliter med tannlegeskrekk).

Svært behagelig opplevelse

Pris

Jeg skulle egentlig kun inn for en tannhelsesjekk og rens av tannstein. Men etter å ha blitt anbefalt å ta visdomstenner på begge sider nede, booket jeg min første av to timer.

Jeg følte aldri noe ubehag eller smerter under trekking, selv om det var litt lett kirurgi underveis, følte jeg meg ivaretatt på en god måte.

de påfølgende dagene etter fjerning av tann, hadde jeg ingen komplikasjoner, dette gjaldt begge gangene jeg var ikke for å trekke tann.

jeg kommer til å benytte meg va tjenestene til eidel i mange år fremover.

Helt super!

Pris

Jeg ble veldig godt tatt imot. Følte meg godt tatt vare på under behandlingen. Forklarer godt, er rolig og behagelig. Kan absolutt anbefales til alle andre!