Lysaker Spesialistklinikk

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Lysaker Torg 5 1366 Lysaker

Siste vurderinger av Lysaker Spesialistklinikk

Profesjonell og effektiv behandling med gode resultater

Lege: Farooq Maqsood Skrevet

Jeg har vært pasient siden 2023 og ønsker å dele min positive erfaring. Jeg oppsøkte legen på grunn av en tett venstre nesebor, som jeg hadde slitt med i flere år uten å få hjelp fra to andre spesialister og fastlegen. Jeg ble til slutt henvist til operasjon, men uten garanti for bedring, noe som gjorde meg usikker.

Etter å ha begynt behandlingen med riktige medisiner, har jeg opplevd betydelig bedring, langt mer enn forventet. I tillegg fikk jeg hjelp med øreproblemer, som jeg også hadde slitt med i flere år. Tidligere behandling fra fastlegen var ikke effektiv, men med riktig medisin ble jeg frisk på bare tre dager.

Jeg er svært fornøyd med behandlingen og verdsetter legens kunnskap og evne til å lytte. Etter flere dårlige erfaringer med andre spesialister, kan jeg på det sterkeste anbefale denne legen for både kompetanse og omsorg.

En trygg lege

Lege: Sølve H. Danielsen Skrevet

Jeg opplever denne legen som dyktig og erfaringsrik, tar seg tid til å forklare ting og gir råd. Anbefales

Tar godt vare på pasienten

Lege: Sølve H. Danielsen Skrevet

Følte meg sett, og han klarte trolig å identifisere grunnen til mine problemer med kraftig og ofte hoste.