Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sola Medisinske Senter AS
Kjempe dyktig lege
Lege: Olaug Kristine Kalberg SkrevetDen beste legen jeg har hatt. Var trist at jeg måtte bytte når vi flytta.
Hun tar deg på alvor og viser med handlinger hvor mye erfaring hun har og kunnskapsrik hun er. Rett og slett en god lege som kommuniserer godt.
Nyutdannet med lite kunnskap
Lege: Christian Nordahl Thorvaldsen SkrevetNyutdannet med lite kunnskap.
Følte meg ikke forstått, lite kunnskap om det elementære innen symptomer og medisin.
Paracet, Ibux og Naproxen løser alle verdens problemer så lenge dosen er høy nok.
Bedre med en "cocktail" med flere typer reseptfritt og C-preparater enn 1 type B-preparat.
Endte opp med resept på 300 gram Paracet istedenfor 50 mg Kodein, så her snakker vi leverskade!
Nektet å fornye medisiner jeg har gått på i over 1 år, men etter jeg kontaktet kommune overlegen var det hele "plutselig" bare en "misforståelse" og at jeg selvfølgelig skulle få ny resept.
Han sa at det var en misforståelse pga. de ulike medisiner jeg går på og har løyet til kommune overlegen og la skylden på meg som pasient.
Nå igjen når jeg er snart tom for medisiner nekter han å skrive ut og jeg som pasient og syk må bruke mye av min energi på å prøve å få medisiner.
Han viser ingen empati eller sympati eller hører på hva du sier.
Jeg måtte selv fortelle han om lovverket rundt medisiner og bilkjøring, noe han googlet seg frem til selv og fortalte meg det jeg akkurat hadde fortalt han.
Har heldigvis fått skiftet lege tilbake til min tidligere fastlege.
Skuffende, stressende og veldig ubehagelig opplevelse.
Kjempefornøyd!
Lege: Eva Skoglund SkrevetHun er empatisk, ser deg i øynene, og tar henvendelser seriøst. Det føles trygt og godt å snakke med henne, og hun tar seg god tid med pasientene sine. Veldig kjekt å møte noen du føler som faktisk er interessert i deg og som bryr seg om hvordan du har det. Uten tvil den beste fastlegen jeg har hatt!
Forståelsesfull og lyttende lege
Lege: Sondre Ueland Fjeld SkrevetEndelig har jeg fått en lyttende, hyggelig og forståelsesfull fastlege. Han tar seg god tid, lytter og vi kan ha konstruktive samtaler om videre behandling. Han viser stor forståelse for min helsesituasjon. Jeg er kjempefornøyd! :)
Trygg og kunnskaprik
Lege: Silje Helene Motland Leiren SkrevetSilje er dyktig, kunnskapsrik og bryr seg. Tar seg tid. Føler meg godt ivaretatt av henne som fastlege.