Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sola Medisinske Senter AS
Legen helt ok, men umulig å komme til raskt.
Lege: Eva Lindseth SkrevetSitter over 20 minutter i telefonkø for å få svar og blir deretter bare henvist videre til Volvat eller Legevakten. Øyeblikkelig hjelp-timene ble revet bort tre minuttet etter at telefonlinjen åpnet...
For de aller fleste i jobb er det ikke et alternativ å dra på Legevakten. Og ja, det går faktisk an å være på jobb og fortsatt ha bruk for legetime på dagen.
Bestiller man time kan det gå uker...
Forferdelig
Lege: Eva Lindseth SkrevetFøler meg ikke sett og ikke hørt. Har aldri blitt undersøkt, bare fått smertestillende på smertestillende. Ikke en god følelse og har byttet lege. Samme opplevelse når jeg har vært der med ungene. Og der trekker jeg grensen. Ungene mine kommer først.
Dårlig kommunikasjon
Lege: Eva Lindseth SkrevetFormell, stiv og vanskelig å kommunisere med. Har overlatt meg til meg selv etter å ha gitt opp å finne ut hva som feiler meg.
Føler ikke at vi har hatt en plan og et opplegg, men tilfeldige undersøkelser. Har følt meg utrygg på hva som skal skje videre.
Utrolig sympatisk og behagelig lege
Lege: Eva Lindseth SkrevetVirker som et godt og redelig menneske som man straks får tillit til. En god opplevelse å snakke med henne og skuldrene falt på plass. Føler meg endelig lyttet til og forstått.
Den beste legen!
Lege: Eva Lindseth SkrevetFantastisk flink lege som tar deg alvorlig. Sender deg fort videre i systemet og purrer gjerne på for deg. Er veldig fornøyd,og hun kan virkelig anbefales. Hyggelig og vennlig kontorpersonal.