Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sola Medisinske Senter AS
Trygg og interessert i pasientene
Lege: Sondre Ueland Fjeld SkrevetSondre er vikarlege for min nåværende fastlege. Jeg har en kronisk sykdom som medfører en del oppfølging. Jeg har aldri noensinne møtt en lege som Sondre, som viser interesse i det pasienten har å si. Han lytter, og oppi alt er det også rom for humor. Dette gjør at man føler seg trygg og godt ivaretatt. Jeg kan anbefale Sondre som fastlege på det sterkeste.
Tar tak
Lege: Olaug Kristine Kalberg SkrevetEn flink oh dyktig lege. Har tatt mine problemer serriøst, og henvendt meg til de plassene jeg skal.
Trygg og god
Lege: Eva Lindseth SkrevetVi er veldig fornøyd med Eva som fastlege. Dette er en fastlege som lytter og tar seg tid til pasientene sine.
Trygg, empatisk og grundig
Lege: Olaug Kristine Kalberg SkrevetBeste fastlegen jeg har hatt. Hun er svært grundig, empatisk og oppfølger deg godt som pasient. Kunne ikke vært mer fornøyd.
Empatisk og grundig
Lege: Olaug Kristine Kalberg SkrevetOlaug er svært grundig både med meg og mine barn. Hun svarer innen rimelig tid på e-kommunikasjon og oppleves som kunnskapsrik og behagelig. Hun følger opp meg som pasient også etter selve timen. Fra første møte har jeg følt meg sett og trygg hos henne. Mine varmeste anbefalinger.