Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sola Medisinske Senter AS
Dyktig og imøtekommende
Lege: Eva Skoglund SkrevetDr Skoglund er en kjempedyktig lege. Hun er flink, grundig og empatisk. Hun har tid til de problemene du kommer med. Anbefales på det sterkeste!
Profesjonell og empatisk
Lege: Håkon Viker Nordland SkrevetKan ikke annet enn å gi Håkon Nordland full score på viktige egenskaper som lege. Han er imøtekommende, lyttende, kunnskapsrik, medfølende og dyktig. Ser og hører pasienten. Inngir til godt samarbeid og får ting gjort. Holder tida og har klar og tydelig kommunikasjon. Kan varmt anbefales.
Trygg, raus og forståelsesfull
Lege: Håkon Viker Nordland SkrevetEn lege som ser deg, hører på deg og faktisk gjør alt i sin makt for å både forstå og hjelpe deg - uansett hva du måtte legge frem av problemer. Anbefales sterkt!
Varm, faglig sterk og på pasientens lag
Lege: Dan Skoglund SkrevetDan lytter til det du har å si, undersøker det som må undersøkes og setter seg inn i situasjonen din.
Er ikke redd for å be om støtte fra andre, eller henvise til andre om det er nødvendig.
Gir mer enn jeg forventer av en fastlege.
Veldig godt inntrykk.
Kompetent og trygg
Lege: Dan Skoglund SkrevetEn veldig god lege. Jeg hadde gleden av å bli hans pasient. Hjelpsom og flink lege, jeg anbefaler deg å se selv.