Sola Medisinske Senter AS

Vingvegen 1 4050 Sola

Siste vurderinger av behandlere ved Sola Medisinske Senter AS

Flott og trivelig kar

Lege: Håkon Viker Nordland Skrevet

Har alltid tid til å høre på hva som er problemet og anbefaler alltid en god behandling.
Viser både omsorg og empati for pasienten. Er alltid hyggelig og man kan lett fortelle hva som plager en selv om det er noen ganger litt pinlig.

Trygg oppfølging

Lege: Håkon Viker Nordland Skrevet

Veldig hyggelig lege som tar seg tid til og lytte. Føler meg veldig godt fulgt opp. Ikke redd for å henvise videre til spesialist

Kunnskapsrik og hyggelig

Lege: Håkon Viker Nordland Skrevet

Jeg får et inntrykk av at han ønsker å ta seg av meg spesielt. Det virker også som han har god tid til å lytte til hva jeg har å si.

Behagelig og trygg

Lege: Dan Skoglund Skrevet

Pleier å ha kort ventetid. God til å kommunisere og er lyttende. Spør andre hvis han er usikker og er ikke redd for å gi tilbakemelding på noe han vet for lite om for så sjekke dette! Forsøker ofte å unngå sykemeldinger med andre alternativer. Er streng med sovemedisin og smertestillende, men det synes jeg er en god ting.

Lytter ikke

Lege: Dan Skoglund Skrevet

Viser liten evne til å sette seg inn i pasientens sykdom. Dårlig lytter, virker rigid og litt arrogant. Føler ikke at jeg som godt voksen, med lang sykekistorikk ikke ble tatt på alvor