Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Samfunnshusets Legekontor
Styr unna.
Lege: Sajid Ahmed Arain SkrevetJeg VAR veldig fornøyd med Sajid, frem til han falt innunder samfunnshuset legekontor. Sekretariatet er frekke, uvitende, mer opptatt av å drikke kaffe enn å yte hjelp. Legen fremstår som arrogant, vil ikke lytte, viet null oppmerksomhet og avfeier pasientens synspunkter. Hadde en stor, fast kul på brystet, han bare så på den og sa at det ikke var farlig. Ingen prøver, ingen kontroll, bare så på den og sendte meg hjem.
Arrogant
Lege: Sajid Ahmed Arain SkrevetUforberedt og uinteressert, overflatisk og bedrevitende, er ord som dekker mitt inntrykk. I tillegg er han lite kyndig mht bruk av data. Han er lite troverdig og lite lydhør overfor mine synspunkter og ønsker. Vifter arrogant bort bekymringer og spørsmål jeg har i forbindelse med oppfølging og behandling. Velg en annen lege!
Vel..
Lege: Sajid Ahmed Arain SkrevetGa beskjed for 3 år siden at jeg trengte sjekk på øyet. Det glemte han. Min mann har for 1 år siden vist sin lillefinger med klumper og fingeren kan ikke rette seg ut. Han er fullstendig avhengig av hender og fingre i sitt yrke. Bestill ny time fikk han beskjed om.
Ikke godt nok
Lege: Sajid Ahmed Arain SkrevetHan lytter ikke ordentlig på pasientene, tar avgjørelser over hodet på deg, skriver henvisninger uten at du selv får innsyn eller å være med å skrive henvisninger. Er ikke tilgjengelig på Helsenorge sin side, kan ikke sende tekstmelding eller email.
Man føler at man er på et samlebånd for at han skal tjene penger og du blir ikke behandlet som PASIENT, men som et produkt.
Lyttende og forståelsesfull
Lege: Anne Louise Friestad Fredriksen SkrevetOppleves lyttende og forståelsesfull. Henviser til videre utredning/diagnostikk om det begrenses på legekontoret. Imøtekommende og menneskelig.