Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lierbyen Legesenter AS
Fantastisk lege
Lege: Jan Tjugum SkrevetDenne legen utviser en høy grad av omsorg og profesjonalitet. Han er alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål, og tar initiativ til å kontakte meg på helligdager og ettermiddager for å følge opp min helsetilstand og diskutere veien videre.
Jan Tjugum bidrar til at jeg føler meg trygg og godt ivaretatt som pasient.
Han er best sammenlagt
Lege: Ramin Khazaie SkrevetHan er en ekte person, ekte lege. 100% fornøyd i mange år. Jeh har alltid fått de beste rådene og behandlingen. Han er omsorgsfull og snill. Han bruker så mye tid som pasienten trenger og har det ikke travelt. Gir deg en følelse av ro og trygghet.
Trygg og god oppfølling
Lege: Erik Øhren SkrevetFastlege som virkelig følger opp? Absolutt å anbefale!
Lierbyen legekontor er et bra legekontor i forhold til mine erfaringer fra Drammen.
Beste legen i landet!
Lege: Irfan Iqbal SkrevetDr. Iqbal er en ekstremt kompetent lege med et stort hjerte. Jeg og hele familien (6 personer) har hatt Dr. Iqbal som fastlege i 20 år, og han har aldri gjort en feil. Han er alltid respektfull, er omsorgsfull, lytter til det du sier, diagnotiserer riktig og raskt følger opp ved behov.
Jeg har vært innom private leger gjennom forsikring på jobb, og det er ingen som har vært i nærheten av Dr. Iqbal. Landets beste fastlege etter min mening.
God lege
Lege: Irfan Iqbal SkrevetGod lege han er dyktig og god og liker å være streng og alvorlig han smiler sjeldent og kan bli fort hissig