Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lierbyen Legesenter AS
Virker som en dyktig lege.
Lege: Jan Tjugum SkrevetEr veldig fornøyd med han. Er lyttende og tar seg tid. Henviser videre til spesialist ved behov. Er rask til å gi tilbakemelding på prøver ol.
En fantastisk lege!!!
Lege: Ramin Khazaie SkrevetEndelig en fastlege som lytter, tar seg tid og finner løsninger sammen med pasienten. Utrolig hyggelig, faglig dyktig og en som ser på deg under konsultasjonen og ikke glaner på tastaturet. Han prøver å se hele mennesket og ikke bare en pasient som han dytter videre. Meget fornøyd og kommer til å beholde han lenge!
For rask og "effektiv"
Lege: Erik Øhren SkrevetVirker FOR rask og "effektiv" Tar seg ikke god nok tid til å lytte til pasienten, slik at han trekker konklusjonen før hele sykdomsbildet er fortalt - trekker raske og bastante konklusjoner.
Det er naturligvis ikke rom for mye lytting når alt skal avgjøres på 15 min.
Det hadde vært en fordel om det var mer fleksibelt. Noen ganger trenger en litt lengere tid, selv om dette vil gå utover ventetiden for andre pasienter.
Skal det bygges opp tillit, må det også være rom for å ta seg tid med pasienten.
Min opplevelse var ikke det
Derfor bytter jeg fastlege.
Fantastisk lege!
Lege: Jan Tjugum SkrevetAnbefales på det varmeste!
Rolig-lytter-hyggelig-interesse for deg-dyktig-god-flink til å følge opp.
Min fastlege!
Seriøs og lyttende
Lege: Jan Tjugum SkrevetVirker å være oppdatert, nøyaktig og grundig. Tar seg tid til å høre på deg. Ser ikke bare inn i skjermen sin. Gjør det han sier han skal gjøre.