Lierbyen Legesenter AS

Bruveien 2 3403 Lier

Siste vurderinger av behandlere ved Lierbyen Legesenter AS

Har aldri hatt en bedre lege,og kunne ikke fått det

Lege: Irfan Iqbal Skrevet

Dr. Iqbal er en lege man kan stole på. Han er lett å få tak i i telefontiden,og han ringer opp igjen om man legger igjen en beskjed til sentralbord. Han er lett og snakke med,har god tid,og tar meg på alvor. Har gått til,og hatt noen fastleger i løpet av livet. Men ingen er i nærheten så gode som Dr. Iqbal.

Tillitsvekkende og grundig lege

Lege: Erik Øhren Skrevet

Hyggelig, effektiv, grundig, henviser videre om nødvendig, følger opp. Presis, kort ventetid. Tillitsvekkende

En dyktig, samvittighetsful og grundig lege!

Lege: Svein Helgeland Skrevet

Grundig og samvittighetsfull. Gir meg en opplevelse av å bli tatt på alvor og at han har god tid. Er også opptatt av hva jeg selv kan gjøre - det er bra! Har god erfaring med Helgeland både når det gjelder meg selv og våre tre barn. Vi blir alltid tatt på alvor og er svært fornøyde med å ha Helgeland som fastlege.

Meget flink

Lege: Ramin Khazaie Skrevet

Jeg har hatt han som lege i mange år, og føler meg virkelig godt tatt vare på. Han lytter, sjekker nøye og sender meg hurtig videre om nødvendig.
Ofte vanskelig å få kontakt i telefontiden pga stor pågang, men han ringer alltid opp igjen om jeg har lagt igjen beskjed om at jeg gjerne vil snakke med han.

Udugelig!

Lege: Ramin Khazaie Skrevet

Han er en veldig hyggelig mann, men som lege syns jeg han er udugelig! Jeg har hatt han i mange år, og var fornøyd, men når det virkelig gjaldt og jeg trengte hjelp, måtte jeg bare bytte. Da strakk han ikke til. Man får gjerne sykemelding, men jeg fikk ikke den hjelpen jeg trengte for å komme meg tilbake i jobb. Han er umulig å få tak i, uten å bestille time. Ringer aldri opp igjen om du legger igjen beskjed. Og han er alltid forsinka!