Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lierbyen Legesenter AS
Best lege til mine.
Lege: Ramin Khazaie SkrevetVeldig pent og veldig bra huslege.All tid helt prefect kommer ikke klager og være ganger hjelpe til hele familien min.
Han gir ikke inntrykk av å være oppdatert på dagens traumekunnskap og behandlingstilbud i det offentlige.
Lege: Svein Helgeland SkrevetLegen virker svært skeptisk, nesten som han ikke tror meg ... forutinntatt med sine egne ... kanskje dårlige erfaringer.
Det viktigste for meg, når jeg endelig tør å åpne opp og fortelle ting, er at legen tror på meg OG at han gjør sitt for å være døråpner til den hjelpen pasienten trenger.
Har aldri hatt en bedre lege,og kunne ikke fått det
Lege: Irfan Iqbal SkrevetDr. Iqbal er en lege man kan stole på. Han er lett å få tak i i telefontiden,og han ringer opp igjen om man legger igjen en beskjed til sentralbord. Han er lett og snakke med,har god tid,og tar meg på alvor. Har gått til,og hatt noen fastleger i løpet av livet. Men ingen er i nærheten så gode som Dr. Iqbal.
Tillitsvekkende og grundig lege
Lege: Erik Øhren SkrevetHyggelig, effektiv, grundig, henviser videre om nødvendig, følger opp. Presis, kort ventetid. Tillitsvekkende
En dyktig, samvittighetsful og grundig lege!
Lege: Svein Helgeland SkrevetGrundig og samvittighetsfull. Gir meg en opplevelse av å bli tatt på alvor og at han har god tid. Er også opptatt av hva jeg selv kan gjøre - det er bra! Har god erfaring med Helgeland både når det gjelder meg selv og våre tre barn. Vi blir alltid tatt på alvor og er svært fornøyde med å ha Helgeland som fastlege.