Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lierbyen Legesenter AS
Veldig fornøyd
Lege: Erik Øhren SkrevetJeg er blitt godt kjent med Dr. Øhren etter at jeg ble syk for et år siden. Han følger meg opp på en god måte, og jeg føler jeg er i trygge hender. Han har vært en god støtte både for meg og min familie i vanskelig tid. Eneste ulempe, er at det kan være litt lang ventetid for å ta blodprøver.
Ikke bra
Lege: Erik Øhren SkrevetLiker ikke at han overtok etter Eriksen.
Han prater mer enn han kjenner på kroppen og jeg er ikke enig i hans utsagn.
Han er veldig vanskelig å få til å sykemelde, selv med dokumenterte skader i rygg og bein.
Han kunne vært mer interessert i å prate og finne ut av ting, enn å stresse og bestemme
Akkurat som en god lege skal være!
Lege: Svein Helgeland SkrevetLeser seg opp på deg før du kommer. Lytter til deg. Tar deg alvorlig. God til å lese kroppsspråk. Gir ikke ut medisiner eller sykemelding, med mindre andre ting er prøvd ut først. Ringer deg opp etter stengetid - hvis du ikke har fått tak i han på telefon.
Har ikke et eneste vondt ord - eller opplevelse av denne mannen!
aldrig vert borti en fastlege som tar barn så alvorlig!!
Lege: Svein Helgeland Skrevetleter du etter fastlege for ditt barn burde du velge han her. han leser kroppspråket til barnet like mye som muntlig fra barn. jeg kan med hånden på hjertet anbefale han som barnelege.
eneste negativet er at han er EKSTREM formuel. om andre spesialister sier ting muntlig for og gi helgeland beskjed. så glem det ,be dem skrive det skriftlig. da jobber han best. å raskest
Dyktig lege
Lege: Svein Helgeland SkrevetNår man kommer inn til Helgeland så opplever man han som kunnskapsrik og er flink til å lytte. Har noen ganger opplevd å ikke komme gjennom på telefon når han har kontortid, men han ringer alltid tilbake samme dag. Jeg føler tillit til legen og er veldig fornøyd med min fastlege.