Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lierbyen Legesenter AS
Veldig flink og hyggelig
Lege: Irfan Iqbal SkrevetMin familie har hatt han som fastlege i noen år nå. Både barna og vi, føler alltid at vi får veldig god hjelp. Han henviser oss videre, hvis han ikke kan hjelpe. Man kan stole på at han gjør det han sier han skal. Har aldri måtte ringe å purre på han.
En lege å stole på
Lege: Svein Helgeland SkrevetEvne til å se helhet i sykdomsbildet og personen bak og i sykdommen . Følger ned og opp , stilker spørsmål ved feks medikamenter , bebovsoppfølging .
Generelt for legesenteret ønskes raskere svar på telef og lenger teleftid for legen pr dag ,da en ofte må ringe fflere dager på rad for å komme gjennom .
Veldig fornøyd
Lege: Erik Øhren SkrevetJeg er blitt godt kjent med Dr. Øhren etter at jeg ble syk for et år siden. Han følger meg opp på en god måte, og jeg føler jeg er i trygge hender. Han har vært en god støtte både for meg og min familie i vanskelig tid. Eneste ulempe, er at det kan være litt lang ventetid for å ta blodprøver.
Ikke bra
Lege: Erik Øhren SkrevetLiker ikke at han overtok etter Eriksen.
Han prater mer enn han kjenner på kroppen og jeg er ikke enig i hans utsagn.
Han er veldig vanskelig å få til å sykemelde, selv med dokumenterte skader i rygg og bein.
Han kunne vært mer interessert i å prate og finne ut av ting, enn å stresse og bestemme
Akkurat som en god lege skal være!
Lege: Svein Helgeland SkrevetLeser seg opp på deg før du kommer. Lytter til deg. Tar deg alvorlig. God til å lese kroppsspråk. Gir ikke ut medisiner eller sykemelding, med mindre andre ting er prøvd ut først. Ringer deg opp etter stengetid - hvis du ikke har fått tak i han på telefon.
Har ikke et eneste vondt ord - eller opplevelse av denne mannen!