Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nesttuntorget legesenter
Kunnskapsrik og tålmodig
Lege: Oddbjørn Bertheussen SkrevetVar henvist til lege Oddbjørn B pga min fastlege ikke hadde ledig time, jeg slet med nakke smerter og fikk time hos han i stedet.
Jeg ønsker å uttrykke min dypeste takknemlighet for den omsorgen og profesjonaliteten du viste under mitt siste besøk. Du tok deg god tid til å forklare alt grundig, noe som gjorde meg trygg og godt informert om min helsesituasjon. Din dyktighet og dedikasjon var tydelig gjennom hele konsultasjonen, og jeg følte meg virkelig godt ivaretatt. Tusen takk for enestående behandling og omsorg. Du er en fantastisk fastlege!
Usympatisk, lite empati
Lege: Sissel Holmen SkrevetOppleves som kald, uempatisk og lite interessert/lydhør. Kun dårlige opplevelser hos denne legen og har gått fra time i dårligere forfatning enn før time (Long covid sen plager)
Trygg og kunskap
Lege: Sissel Holmen SkrevetDet er med stor glede at jeg anbefaler doktor Sissel Holmen. Gjennom 14år har jeg hatt gleden av å ha henne som min lege, også vært fastlegen til begge sønnene mine helt siden de var i mammas mage. Hennes omsorg og profesjonalitet har vært enestående. Doktor Holmen viser en dyp forståelse for sine pasienters behov og gir alltid grundig og empatisk oppfølging.
Jeg har hatt tillit til doktor Holmen og hennes medisinske råd har vært uvurderlige. Jeg er takknemlig for den omsorg og støtte hun har vist meg, og vil sterkt anbefale henne til andre som søker en dedikert og kompetent lege.
Det er med tungt hjerte at jeg nå må bytte til en annen lege grunnet flytting til en annen kommune.
Anbefales på det sterkeste!
Lege: Khoa Duong SkrevetJeg kan med trygghet si at dette er den beste fastlegen jeg noengang har vært borti. Duong er en lege som virkelig setter pasienten i sentrum og tar seg tid til å lytte. En lege som har forståelse og kunnskap. Anbefaler han på det sterkeste.
Arrogant og nedlatende
Lege: Khoa Duong SkrevetJeg ble tildelt denne legen etter at den forrige brått sluttet, og har hatt kontakt med denne legen to ganger. Begge gangene har jeg blitt møtt av en arrogant lege som tilsynelatende ikke bryr seg om tidligere legers arbeid med meg og hva jeg har å si. Jeg går heller til et privat legekontor enn tilbake til denne legen mens jeg står på venteliste til en annen fastlege.