Khoa Duong

Autorisasjon (1997)

Venteliste

140 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Khoa Duong er en av 268 fastleger i Bergen

Siste vurderinger av Khoa Duong

Trygg og kunskapsrik

Fikk et meget godt inntrykk av denne legen. Undersøkelsen var meget grundig, og han var flink med å forklare. Er ikke min fastlege, men fikk en akutt time.

Trygg, varm og flink!

Er ikke min fastlege men fikk komme til ved akuttime. Han tok i mot meg med varme og forståelse, var ytterst hensynsfull under undersøkelsesprosessen og svarte utfyllende og grundig på spørsmål. En meget god fastlege!

Arrogant og nedlatende

Uhøflig, arrogant og nedlatende tone fra første sekund. Kun opptatt av sin egen stemme, og lytter verken til tidligere legers anbefalinger eller til pasienten. Jeg er ikke spesielt hårsår, men skal aldri til han igjen.

Anbefales på det sterkeste!

Jeg kan med trygghet si at dette er den beste fastlegen jeg noengang har vært borti. Duong er en lege som virkelig setter pasienten i sentrum og tar seg tid til å lytte. En lege som har forståelse og kunnskap. Anbefaler han på det sterkeste.

Arrogant og nedlatende

Jeg ble tildelt denne legen etter at den forrige brått sluttet, og har hatt kontakt med denne legen to ganger. Begge gangene har jeg blitt møtt av en arrogant lege som tilsynelatende ikke bryr seg om tidligere legers arbeid med meg og hva jeg har å si. Jeg går heller til et privat legekontor enn tilbake til denne legen mens jeg står på venteliste til en annen fastlege.