Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bjønneslegene AS
Hun er fantastisk
Lege: Siri Dalsmo Berge SkrevetSiri er MER enn en lege. Har ikke ord for å beskrive hvor utrolig flink og hjelpsom hun er! Hun var den første som tok meg seriøst og trodde på meg da jeg fortalte om mine problemer, henviste meg videre og nå kan det se ut til at livet mitt vil ta en ny og mye bedre vending! Siri er best! Barna mine elsker henne også! :)
ung
Lege: Elisabeth Bruflodt Stenhagen SkrevetLeser ikke i journaler så passienten får det man har krav på, og ender med å måtte gjøre ting selv og betale unødig.får ikke informasjon man trenger-og heller ikke rett svar
Den beste legen
Lege: Hildur Gudmundsdottir SkrevetJeg er heldig at hun er min lege. Jeg føler meg ivaretatt og er i trygge hender. En av de beste altså!!
Hun er den beste legen jeg har hatt, jeg er veldig fornøyd
Beste fastlegen jeg har hatt!
Lege: Hildur Gudmundsdottir SkrevetHildur tar seg alltid tid til meg. Hun husker fra sist og ser ting i en sammenheng - ser hele meg og min livssituasjon.
Jeg får sms med resultatet av blodprøver og melding om e-resepter. Hun kan også ringe meg opp om hun har lovet å sjekke opp noe. Denne type oppfølging har jeg ikke fått fra noen av mine tidligere fastleger!
Hun er ikke redd for å ta litt tøffe avgjørelser, eller si fra om jeg må endre noe i mitt liv, men hun virker veldig varm og profesjonell samtidig, og er veldig oppmuntrende. Jeg går fra kontoret med en god følelse. Helt topp lege for meg!
Fantastisk lege!
Lege: Siri Dalsmo Berge SkrevetDet er som regel alltid ventetid hos Siri, men utrolig verdt det. Hun er veldig flink til å lytte, tar deg alvorlig og henviser deg til spesialist om det er noe hun er i tvil om. Har alltid vært veldig flink til å bli med i møter med skole, nav og lignende og tar seg tid til deg. - Bra humor har hun også! På tross av ventetiden kan jeg ikke gi henne mindre enn 5 stjerner.